PS4 u Hrvatskoj službeno 29.01.!

PDFIspisE-mailSony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) je konačno najavio kako dugo iščekivani PlayStation®4 na hrvatsko tržište stiže 29. siječnja 2014. Njegova preporučena maloprodajna cijena bit će 3.299,00 kn. Osim toga je najavljen i novi PS4 hardverski komplet koji će uključivati sâm sustav i igru Killzone™: Shadow Fall. Preporučena maloprodajna cijena toga kompleta bit će 3.599,00 kn.
"Veoma smo uzbuđeni zbog dolaska PS4 u Hrvatsku, ali i zato što možemo ispuniti visoka očekivanja igrača koji su strpljivo čekali objavu datuma lansiranja", kazao je viši menadžer prodaje i marketinga tvrtke SCEE za istočnu i jugoistočnu Europu, Steve Foster.

Periferija

Uz PS4 će 29. siječnja biti predstavljen i niz perifernih uređaja, uključujući
bežični kontroler (DUALSHOCK®4), postolje za punjenje DUALSHOCK®4 i okomito postolje. DUALSHOCK®4 donosi nov i sveobuhvatan doživljaj igre s mnogo novih nadogradnji i značajki. Uz poboljšane senzore pokreta, ugrađeni zvučnik, svjetlosnu traku i nove hardverske značajke, DUALSHOCK 4 otvara uzbudljive nove arene za doživljaje igara sljedeće generacije, u tri boje: jet crnoj, magma crvenoj i morsko plavoj, po maloprodajnoj cijeni od 499,00 kn.

PlayStation®4 softver

PlayStation®4
stiže s jednom od najjačih kolekcija igara ikad napravljenih za igraću platformu. To uključuje ekskluzivne naslove: Killzone™: Shadow Fall, najnovijeg nastavka planetarno popularne franšize Killzone® iz studija Guerrilla Games, i KNACK™, autora Marka Cernyja, jednog od najvećih umova u industriji videoigara. KNACK je zabavna platformska igra smještena u jedinstven i maštovit svijet.
Osim toga, SCE Worldwide Studios razvija više od 30 naslova, od kojih 12 posve novih, uključujući
InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast i Everybody’s Gone to The Rapture. Od 30 naslova u pripremi, njih 20 će biti dostupno unutar godine dana od lansiranja sustava PS4 na tržište.


Igre developera i izdavača koje tek trebaju stići na PS4 uključuju Destinyiz studija Bungie, Inc., u partnerstvu s Activision Publishers, Inc., Call of Duty®: Ghosts i Skylanders Swap Forceiz studija Activision Publishers, Inc., Diablo® III iz studija Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III i FINAL FANTASY® XV iz studija SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ i Watch_Dogs iz studija Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 iz studija 2K Sports, The Elder Scrolls® Online iz studija Bethesda Games te LEGO®Marvel™ Super Heroes, Mad Max iz studija Warner Bros. Interactive Entertainment te Minecraft iz studija Mojang.

Nadolazeći naslovi neovisnih izdavača za PS4 uključuju: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (oneyslug), Road Not Taken (Spry Fox) i Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

PlayStation®Plus (PS Plus)

Značajna snaga krije se i iza sustava PlayStation®Plus (PS Plus), a potvrđen je i niz usluga dostupnih za PS4, poput kolekcije Instant Game, pohranjivanja u cloud te online igranje za više igrača.


Podijeli na FB