Pad cijene Xbox One konzole u UK

PDFIspisE-mailMicrosoft je odlučio sniziti cijenu svoje nove konzole u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon samo 3 mjeseca od izlaska na tržište i pri tome najavio izlazak Titanfall bundle-a koji ipak neće biti UK ekskluziva, već će se naći u ponudi na cjelokupnom svjetskom tržištu istovremeno.

Konzola će se od 28.2. u Britaniji moći kupiti po cijeni od 399 funti u odnosu na dosadašnju cijenu od 429 funti, dok će cijene u ostalim regijama ostati nepromjenjene. Najavljeni Limited Edition Titanfall bundle sadržavati će digitalnu verziju Respawnovog mech-based shootera te jedan mjesec Xbox Live Gold pretplate a cijena će biti ista kao i za tzv. "stand alone" konzolu – 399 funti, dakle kupci će dobiti digitalni Titanfall i Gold pretplatu gratis.

Korekcija cijene se odnosi samo za UK tržište – kazao je M$-ov UK marketing menadžer Harvey Eagle. Uključivanjem Titanfalla u navedenu cijenu, želimo napraviti globalnu promociju kako konzole, tako i ove sjajne igre, tako da ćete vidjeti Titanfall bundle u svim regijama i izvan Ujedinjenog Kraljevstva po cijeni standardne konzole.
Dok se
Xbox One ne prodaje tako brzo i uspješno kao izravni rival PlayStation 4 - u odnosu na početak prodaje Xboxa 360, Xbox One je sa prodajnim brojkama krenuo više nego duplo bolje, te novu konzolu već sada smatramo komercijalno uspješnomzavršio je.


Podijeli na FB