PlayStation VR - datum izlaska i cijena

PDFIspisE-mailSony je objavio sjajnu vijest na koju smo dugo čekali – PlayStation VR dolazi na globalno tržište u listopadu ove godine, a najavljena očekivana maloprodajna cijena na EU tržištu će biti 399,00 eura. To je osjetno povoljnije od konkurentskih proizvoda (Oculus Rift, HTC Vive), a platforma za koju će se vezati jest postojeća PlayStation 4 konzola.
U razvoju je preko 160 VR naslova, a biti će moguće igrati i klasične igre u tzv. Cinematic modu. Za PlayStation VR (u radnoj verziji poznat i kao Project Morpheus), stručnjaci kažu da bi mogao predstavljati budućnost gaminga, odnosno da će biti pravi game changer kojeg uspoređuju s izumom televizora u boji :-)
Za spomenutu cijenu od 399,00 eura kupac dobiva VR headset, ali za njegovo funkcioniranje će biti potrebna i PlayStation kamera, a ovisno o igrama i PlayStation Move kontroleri.Međutim, Sony će osim zasebnog VR headseta imati spreman i paket koji će sadržavati sve navedeno, uz PlayStation VR Worlds igru na disku. Taj će paket koštati 499,00 eura i sadržavati će:

  • Sav sadržaj PS VR osnovnog paketa (PS VR headset, PS VR kabele, Stereo slušalice, PlayStation VR demo disk)
  • PlayStation kameru
  • dva PlayStation Move motion kontrolera
  • PlayStation VR Worlds igruProdaja u Hrvatskoj kreće 24.1.2017. - PlayStation VR možete naručiti OVDJE :-)

Kakvo je vaše mišljenje o virtualnoj stvarnosti kao budućnosti gaminga, komentirajte na našoj Facebook stranici.


Podijeli na FB