GTA V i dalje ruši rekorde!

PDFIspisE-mailIzašao je u rujnu 2013. i ušao u legendu – pogađate, radi se nevjerojatnom Grand Theft Autu V.
Take-Two Interactive, izdavač pod čijim se okriljem nalazi GTA franšiza, nedavno je objavio impresivnu brojku isporučenih primjeraka navedenog naslova do veljače 2016. – 65 milijuna, a jedine tri igre koje se nalaze ispred su Minecraft, Wii Sports i Tetris (LISTA). Međutim, zbog određenih specifičnosti, ne mogu u istu rečenicu sa GTA-om iz razloga koji su više nego očiti.

Za one koji su zaboravili, evo i kratke kronologije – u rujnu 2013. izlazi za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, sutudenom 2014. za novu generaciju – PlayStation 4 i Xbox One, te na kraju u travnju 2015. konačno i na PC platformu.

Ako do sada poznate brojke stavimo na papir, dolazimo do zaključka kako se kompletna Grand Theft Auto franšiza do današnjeg dana prodala u preko 230 milijuna primjeraka, što po našem mišljenju Rockstar (studio koji stoji iza izrade igre) apsolutno zaslužuje, te nam i nadalje jamči kreaciju još boljih, većih i genijalnijih nadolazećih GTA igara.
Od Rockstara se inače očekuje da na E3 sajam u lipnju dođe sa novom velikom najavom – da li će se raditi o izglednijem Red Dead Redemptionu 2 ili čak (već potvrđenom da je u izradi) Grand Theft Autu VI, ostaje za vidjeti – u svakom slučaju, sa Rockstarom su gameri uvijek u win-win situaciji <3

Ako još nisi, svoj GTA V primjerak kupi OVDJE.


Podijeli na FB