Predstavljen PlayStation 4 Pro!

PDFIspisE-mailSony je jučer (7.9.) na svom eventu u New Yorku konačno okončao glasine i predstavio pojačani model PS4 konzole o kojoj se već naveliko pričalo. Konzola kodnog imena PS4 Neo, nekima poznat i kao PS4K, službeno će se zvati PS4 Pro!

Nova konzola sa prodajom kreće 10.11. (kupi OVDJE), te dolazi u verziji sa 1 TB HDD-om i biti će prava poslastica za sve one igrače koji od igraće konzole traže vrhunske grafičke performanse koje će bez problema konkurirati i najsnažnijim PC konfiguracijama. Konzola će također biti zanimljiva i svim gamerima koji posjeduju (ili planiraju nabaviti) 4K televizore, te onima koji sa nestrpljivošću iščekuju PlayStation VR o kojem smo već pisali. Imati će unaprijeđen i duplo jači grafički čip (AMD Polaris), a postojeći osmojezgreni procesor će raditi povećanim taktom.
PS4 Pro će biti u stanju vrtjeti igre u 4K/Ultra HD (2160p) rezoluciji uz najavljenih 30 fps-a (sličica u sekundi), dok će se igre u tzv. Full HD rezoluciji (1080p) vrtjeti u 60 sličica u sekundi, iako će te stvari ovisiti o samoj igri, odnosno odluci developera, te u konačnici i o tome kakvu rezoluciju podržava vaš televizor. 

Sony je event također iskoristio kako bi pokazao kako će izgledati i PS4 Slim (čija je slika već neko vrijeme kružila bespućima interneta) koji s prodajom kreće 15.9., međutim redizajn konzole je ionako već po tradiciji bio očekivan. Preporučena maloprodajna cijena će mu biti 2.499,00 kn, međutim, u našem webshopu već sada možete po toj cijeni kupiti izvrsnu PS4 500 GB konzolu tzv. C šasije sa hit igrom, a ponuda 1 TB konzola je možda još i bolja :-)

Cjelokupnu ponudu dostupnih PS4 konzola pogledaj OVDJE.


Podijeli na FB