PlayStation VR je u prodaji!

PDFIspisE-mailOd utorka, 24.1. na hrvatskom tržištu je krenula službena prodaja dugoiščekivanog "gadgeta", PlayStation VR-a, za koji stručnjaci tvrde da predstavlja početak korijenitih promjena u načinu doživljaja gaminga općenito, odnosno predstavljaju ga kao sigurnu budućnost gaminga, dok ga neki hrabro uspoređuju sa pojavom televizora u boji :-)
Bilo kako bilo, Sony nam ne ostavlja previše vremena za predah predstavivši nam puno novih i apgrejdanih gaming tehnologija unazad nekoliko mjeseci, počevši sa PlayStation 4 Pro konzolom koja je igranje u 4K rezoluciji uvela u mainstream, a sada nam je omogućeno i igranje u virtualnoj stvarnosti koje je Sony ponudio kao najjeftiniju i najkvalitetniju opciju na tržištu u usporedbi za konkurencijom.
Ne preostaje nam ništa drugo nego postati dio budućnosti gaminga već sada i uživati u blagodatima tehnologije koju nam je Sony pružio.

Standardni PlayStation 4 (najnoviju Slim verziju) u raznim paketima, PlayStation 4 Pro, PlayStation VR, cjelokupnu dodatnu opremu (V2 kontrolere, V2 kameru, PS Move VR kontrolere) i igre možete kupiti putem našeg webshopa uz brzu isporuku i besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 200 kn :-)


Podijeli na FB