Akcija!

Alan Wake Remastered

Playstation 4


149,00 kn (~19,80 €)

Najniža cijena unutar 30 dana od akcije – 199,00 kn

Dostupno odmah

SKU: AW PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 10 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Vrati se u tajanstveni grad Bright Falls u ovoj preradi nagrađivane igre s filmskom akcijom studija Remedy Entertainment (Max Payne, Control) koja se diči poboljšanim vizualnim elementima i novim značajkama.
Alan Wake, pisac u problemima, pošao je u očajničku potragu za svojom izgubljenom suprugom Alice. Slijedeći tragove njena nestanka iz Bright Fallsa, grada na Sjeverozapadnom Pacifiku, otkriva stranice užasne priče koju je navodno sam napisao, ali se toga ne sjeća.
Wake uskoro dovodi u pitanje svoj zdrav razum dok se pred njegovim očima ta priča počinje ostvarivati, stranicu po stranicu – neprijateljska prisutnost nadnaravne mračne sile preuzima svakoga koga pronađe i okreće ga protiv njega.
Ne preostaje mu izbora nego suočiti se sa silama tame naoružan samo svjetiljkom, pištoljem i onime što je preostalo od njegova rastrojena uma. Putovanje iz noćne more u potrazi za odgovorima na izluđujući misterij s kojim je suočen odvest će ga do užasavajućih dubina koje krije noć.
Alan Wake Remastered nudi potpuni doživljaj u sklopu glavne igre i dva proširenja priče – The Signal i The Writer. Napeta priča podijeljena na epizode prepuna je neočekivanih preokreta, situacija od kojih zastaje dah i intenzivne borbe u kojoj ti treba više od metaka da zaustaviš sile tame.
Zapanjujuća 4K grafika* – Poboljšane međuscene, neobični likovi i veličanstveni krajolici Sjeverozapadnog Pacifika stvaraju doživljaj koji istovremeno ostavlja jak vizualni utisak, ali i uznemirujući ugođaj.

*Potreban je TV ili zaslon kompatibilan s 4K tehnologijom.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke