Atari THE400 Mini

Ostalo GTIN: 4020628603403


119,99 

Proizvod nije na stanju

SKU: ATARI-THE400-MINI-CB

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Dobrodošli natrag u Atarijev 8-bitni svijet računalstva! Snažni Atari 400 postavio je nove standarde performansi kada je pušten u prodaju 1979. godine, a zajedno s kasnijim modelima koristili su ga igrači i računalni entuzijasti desetljećima koja dolaze.

Sada su se Retro Games i Atari udružili kako bi stvorili THE400 Mini. Upola manja verzija Atarija 400 s prepoznatljivim stilom koji oponaša cijeli 8-bitni raspon Atari konzola od 400 do 800XL i kućne konzole Atari 5200. Također je uključen rekreirani klasični Atari CX40 joystick s dodatnih sedam besprijekorno integrirani funkcijski gumbi.

Igrajte jednu od 25 ugrađenih igara uključujući: Lee, Berzerk, Millipede, Miner 2049er, M.U.L.E, Star Raiders II i spremite svoj napredak u bilo kojem trenutku u jedan od četiri mjesta za spremanje za svaku igru ​​ili čak pauzirajte igru ​​i vratite se natrag, koji vam pomaže da se uhvatite u koštac s najtežim dijelovima – značajka nova za THE400 Mini.

Multiregionalni THE400 Mini ima HD izlaz slike preko HDMI sučelja, a uz pet USB ulaza možete spojiti dodatne joystickove ili standardnu ​​tipkovnicu računala. Kao i sa svim izdanjima Retro Games, možete slobodno pokrenuti bilo koji sadržaj koji imate i naučiti kako programirati u BASIC-u putem USB sticka.

Bez obzira jeste li iskusni veteran ili ste novi u svijetu retro računalstva, THE400 Mini ima nešto za vas!

Sadržaj kutije:

 • THE400® Mini (tipkovnica ne radi/funkcija virtualne tipkovnice omogućena)
 • Joystick stick USB-A sa 6 tipki (1,8 m)
 • USB-C kabel za napajanje (1,8 m) (adapter nije uključen)
 • HDMI kabel (1,8 m)

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke