Avatar The Last Airbender: Quest For Balance

Playstation 5


46,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: ATLAB_PS5-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Team Avatar se vratio u ovu akcijsko-avanturističku igru!

Ponovno proživite epsku pustolovinu originalne serije Avatar: The Last Airbender dok igrate kao Aang i njegovi prijatelji i svladavate elemente, istražujete najunikatnije lokacije iz serije, rješavate izazovne ekološke zagonetke i doživite najdirljivije trenutke Aangove priče.

Igrajte solo ili s prijateljem kroz jedinstveni co-op način igre za dva igrača.

Istražite svijet Avatara i putujte kroz četiri nacije kroz zajedničku avanturu za 1-2 igrača od 18 poglavlja.

Prihvatite svoju sudbinu i dovršite Aangovu originalnu avanturu; ponovno pustite svako poglavlje kad god odlučite ponovno doživjeti svoje omiljene trenutke iz serije

Igrajte kao 9 legendarnih likova uključujući Aanga, Topha, Sokku i Kataru

Otključajte misterije i prolazite kroz izazovne zagonetke koristeći savijanje i jedinstvene sposobnosti vode, zemlje, vatre? i zrak; nadogradite svoje sposobnosti kroz cijelu priču kako biste oslobodili puni potencijal Avatara

Vratite ravnotežu u svijet braneći svoju grupu od protivničkih sila koristeći miks složenih kombinacija temeljenih na savijanju za nanošenje štete vojnicima Vatrene nacije i drugim raznim protivnicima

Usmjerite svoj intelekt kroz mješavinu borbe i jedinstvenih zagonetki kako biste srušili ključne šefove koji vas sprječavaju da dovršite svoj zadatak.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke