Battlefield 2042

Playstation 4


169,00 kn (~22,43 €)

Dostupno odmah

SKU: BF2042 PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 10 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Battlefield 2042 je online only igra, stoga je potrebna internet veza i PlayStation Plus pretplata za njezino igranje.

Battlefield ™ 2042 je pucačina iz prvog lica koja označava povratak u kultno sveopće ratovanje. U bliskoj budućnosti svijeta preobraženog neredima, prilagodite se i prevladajte dinamično mijenjajuća bojišta uz pomoć svog odreda i vrhunskog arsenala. Uz podršku za 128 igrača*, Battlefield™ 2042 donosi razmjere bez presedana u ogromna okruženja širom svijeta. Igrači će doživjeti nekoliko masovnih iskustava, od ažuriranih multiplayer načina igranja poput Conquest i Breakthrough do potpuno novog Hazard Zone.

Svijet tranformiran neredom – 2042. godine, ekstremni vremenski događaji i sukobi oko resursa promijenili su ravnotežu globalne moći. Sjedinjene Države i Rusija nalaze se na rubu rata, dok mješavina nepristranih borbenih veterana poznatih kao Radne snage se bori za definiranje budućnosti u ovom nikad viđenom spektaklu ratovanja.

64/128 istovremenih igrača – Po prvi put u povijesti Battlefield serijalu, 128 igrača može se istovremeno pridružiti sveopćem ratu*. Ovaj kolosalni broj igrača predstavlja posve nove mogućnosti igranja i epske trenutke u Battlefieldu. Sada više nego ikad osjetite intenzitet sudjelovanja u bitkama velikih razmjera gdje se sve može dogoditi.

* Podržano samo na Xbox Series X | S, PlayStation®5 i PC-u. Xbox One i PlayStation®4 bit će zaključani na 64 igrača.

Prostrano i dinamično okruženje – Steknite još veći osjećaj spektakularnog rata velikih razmjera na sedam masivnih mapa – stvorenih kroz prerađenu filozofiju dizajna. Svako bojno polje ima više različitih borbenih područja smještenih u jednom prostoru za igru, a ovaj dodatni prostor znači veću raznolikost i značajnije igranje vozila – tenkovi imaju više prostora za kretanje, borbeni avioni imaju više zračnog prostora za manevriranje. Na ovim mapama doživjet ćete neprestano mijenjajuće uvjete bitke i igrače izazove. Prilagodite se dinamičnim događajima i katastrofama, poput pješčanih oluja u pustinjama Katara, rakete koja su lansirana iz Svemirskog centra Francuske Gvajane i tornada koji prijete betonskim džunglama Južne Koreje.

Vrhunski arsenal – Oslobodite svoju borbenu kreativnost kroz cjelovit popis vrhunskog oružja, vozila, mlažnjaka, helisa i potpuno nove opreme nadahnute bliskom budućnošću 2042. Pozovite Rangera, robotiziranog psa napravljenog za bitku, pomoću pištolja Syrette oživite članove odreda izdaleka, upotrijebite kuku za hvatanje kako biste stigli do novih mjesta, odjenite wingsuit, postavite izviđački dron i još mnogo toga.

Specijalisti – Odaberite svoju ulogu na bojnom polju i formirajte tim po mjeri kroz novi specijalistički sustav. Na temelju četiri klase Battlefielda, specijalisti imaju jedinstvenu sposobnost i osobinu – ali ostatak opreme je u potpunosti prilagodljiv. Odabir i opremanje vašeg specijalista omogućuje vam stvaranje sinergije unutar vašeg tima i osnaživanje vas suočavanje s bilo kojom borbenom situacijom.

Nova sezona, novi sadržaj – Vi i zajednica napredovat ćete u Battlefieldu 2042 kroz sustav sezona, koji će kontinuirano donositi svježa ažuriranja igre. Temeljen na novim pričama, Sezone će donositi sadržaje poput specijalnih vojnika, lokacija, oružja i vozila. Oni koji žele odvesti Battlefield ™ 2042 na novu raziunu mogu kupiti Year 1 Pass i osigurati 4 nova stručnjaka, 4 bojna prolaska i 3 svežnja Epic Skin („BlistedEarth“, „Tempest“ i „Cold Blood“).

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke