Akcija!

Blood and Truth VR

Playstation 4


299,00 Kn 269,00 Kn

Datum izlaska: 29.5.2019.

SKU: B&T VR PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 7 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Postani akcijski junak – suprotstavi se nemilosrdnom kriminalnom carstvu da spasiš svoju obitelj u ovom spektakularnom akcijskom trileru za PlayStation VR!
Bori se za život svoje obitelji – stavi naglavni komplet PlayStation VR i postani Ryan Marks, vojnik elitne specijalne postrojbe u holivudski spektakularnoj pucačini s eksplozivnom akcijom i dramom – nadahnuto iznimno popularnim doživljajem “The London Heist” za PlayStation VR Worlds!
Uz igru oružjem i eksplozivne trenutke ova uzbudljiva pustolovina lansirat će te na očajničku misiju spašavanja Marksove voljene od hladnokrvnog kriminalca. Iskoristi specijalni trening za penjanje po zgradama, ulazak u tajna postrojenja i pravljenje kaosa koristeći se raznim moćnim oružjem protiv nebrojenih naoružanih nasilnika.

Glavne značajke:

Akcija u tvojim rukama – otkrij kakav je to osjećaj kada se nalaziš u središtu potpuno zaokupljujuće igre u kojoj ti PS VR prenosi vibracije oružja, puni svoj pištolj objema rukama kao da zaista držiš oružje i pritišći okidač baš kao da je pravi.
Eksplozija uzbudljive priče – neka te uzbudljiva priča razvijena u suradnji s holivudskim pripovjedačkim talentima uvuče u jurnjave autima, intenzivne bitke u helikopterima i elegantne borbe u prolazima.
Istraži legendarni grad – kreni u pohod današnjim Londonom gdje se miješaju glamur i prljavština, dok u pozadini svira jedinstvena, klasična filmska glazba i londonski grime koji su vodeći umjetnici skladali isključivo za ovu igru.
Evolucija doživljaja The London Heist – The London Heist bio je samo početak. Nadahnuto ovim popularnim doživljajem za PlayStation VR Worlds, Blood & Truth preuzima scene gangsterske pucačine, brzog bijega i intenzivnog ispitivanja te naglašava uzbuđenje i akciju u svakom pogledu. Uživi se u opasnu misiju Ryana Marksa uz preciznu pucnjavu, važne trenutke i sposobnost odabira kretanja na različitim lokacijama, od visokih tornjeva i mračnih uličica do sjajnih penthouse apartmana i raskošnih kasina.

Upoznaj ekipu


Ryan
(Dob: 32) je veteran s velikim iskustvom kojega su otvrdnule brojne bitke, vojnik elitnih Specijalnih postrojbi, usredotočeni, žilavi profesionalac. Nakon neočekivane smrti oca gangstera Ryan se mora suočiti s dosad najvećim izazovom na domaćem terenu Londona dok mu je obitelj zatočena u zamci nemilosrdnog protivnika.

Carson (Dob: 53) je veteran elitne jedinice za specijalne misije Delta Force u američkoj vojsci i opako inteligentan obavještajac CIA-e koji istražuje poveznicu između međunarodnog terorizma i organiziranog kriminala. Sumnja da Ryan može otkriti puno veću zavjeru, no uvjeriti ga da pomogne posve je druga priča…

Kayla (Dob: nepoznato) – Kaylina povijest je tajanstvena, no jedno je sigurno – ona nije osoba kojoj želiš stati na žulj. S vojnom obukom visoke razine Kayla je važan dodatak zločinačkom izgledu Tonyja Sharpa i apsolutno nemilosrdna u ispunjavanju svojih namjera… za koje čini se, samo ona zna.

Pre-order Bonus:

 • 3 avatars
 • Digital Artbook
 • Digital Soundtrack

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+7,00 kn) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke