Call of Duty: Black Ops 3

Playstation 4


169,00 kn (~22,43 €)

Dostupno odmah

SKU: CoDBO3 PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Treyarch studio, proizvođač dvije najigranije igre u Call of Duty® povijesti, se vraća s Call of Duty®: Black Ops 3. Po prvi put, sa tri godine razvoja, cijenjeni i nagrađivani studio je stvorio svoj prvi naslov za novu generaciju konzola u hvaljenom Black Ops serijalu. Dobrodošli u Call of Duty: Black Ops 3, u mračnu i uvrnutu budućnost gdje se pojavljuje nova vrsta Black Ops vojnika, a linije su zamagljena između naše vlastite ljudskosti i tehnologije koju smo stvorili kako bi ostali korak ispred u svijetu gdje napredna vojna robotika definira ratovanje.
Call of Duty: Black Ops 3 kombinira tri jedinstvena načina igre: Kampanja, Multiplayer i Zombiji, pružajući ljubiteljima najdublji i najambiciozniji Call of Duty nastavak ikada.

 • Kampanja je zamišljena kao kooperativna igra koja se može igrati sa do 4 igrača online ili kao samostalno igraće iskustvo filmskog kalibra.
 • Multiplayer je duboko, isplativo i privlačno iskustvo s novim načinima unaprijeđivanja, prilagođavanja i opremanja za bitku.
 • A zombiji donose posve novo i zapanjujuće iskustvo s vlastitom pričom.

Call of Duty: Black Ops 3 se u potpunosti može igrati online, a po prvi puta svaka od mogućnosti ima svoje jedinstvene XP za igrača, te svoj sustav napredovanja. Ovaj nastavak uvodi neviđenu razinu inovacija, uključujući i zapanjujuća okruženja, nikada prije doživljena oružja i sposobnosti, kao i uvođenje novog, poboljšanog sustava fluidnog kretanja. Sve ovo je oživljeno pomoću napredne tehnologije posebno izrađene za ovaj naslov, uključujući i novu umjetnu inteligenciju, te sustava animacija i grafike koje redefinira standarde koje su fanovi Call of Duty-a navikli da očekuju od kritički hvaljenog serijala, sa najsuvremenijom rasvjetom i vizualnim efektima.

Glavne značajke:

 • Nova era Black Ops-a – Call of Duty: Black Ops 3 šalje svoje igrače u budućnost u kojoj je bio-tehnologija omogućila novu vrstu Black Ops vojnika. Igrači su sada uvijek uključeni i povezani s obavještajnom mrežom i njihovim kolegama operativcima tijekom bitke. U svijetu više podijeljenom nego ikada, ovaj elitni vod se sastoji od muškaraca i žena koji su unaprijedili svoje borbene sposobnosti za borbu kako bi bili brži, jači i pametniji. Svaki vojnik mora donositi teške odluke i posjetiti mračna mjesta u ovoj surovoj i napetoj priči.
 • Potpuno drugačija Call of Duty kampanja – Treyarch uzdiže Call of Duty društveno iskustvo igranja isporukom kampanje koja omogućuje da se igra kooperativno do četiri igrača online, koristeći istu testiranu infrastrukturu mreže i društvenih sustava koji podržavaju Multiplayer svjetske klase i Zombie načina igranja. Dizajniran za kooperativan način igranja i ponovno igranje, igrači će iskusiti sve epske filmske gameplay trenutke po kojima je Call of Duty je poznat, kao i nove dizajnirane gameplay elemente otvorenih područja u stilu arena, koje omogućavaju igračima da pristupe igri svaki put drugačije s različitim strategijama. Svaki igrač je od sada u potpunosti prilagodljiv: od oružja i opreme, do sposobnosti i odjeće, sve s punim sustavom napredovanja i personaliziranim oružanjem kako bi pokazali postignuća, pružajući konstantno razvijajuće iskustvo kampanje.
 • Pripremite se za novu razinu multiplayer-a – S Black Ops 3, Treyarch premijerno predstavlja novi sustav lančanih pokreta temeljnih na kretanju, dopuštajući igračima fluidno kretanje kroz okolinu s finesama, pomoću kontroliranih sokokova s potiskom, klizanja i sposobnosti prikrivanja u mnogim kombinacijama, sve dok istovremeno održavate potpunu kontrolu nad vašim oružjem. Mape su dizajniran od temelja za novi sustav kretanja, dopuštajući igračima da budu uspješni u tradicionalnim pokretima, kao i sa naprednim taktikama i manevrima. Black Ops 3 multiplayer također uvodi novi sustav specijalizacije likova, koji omogućava igračima da napreduju i u potpunosti savladaju borbene sposobnosti i oružja svakog konkretnog lika. Uz ovaj dodatak Tradicionalnim i Oružanim XP sustavom progresije, Black Ops 3 multiplayer daje igračima tri različita načina da napreduju.
 • Borite se protiv nemrtvih u posve novoj horor priči – Niti jedan Treyarch-ov naslov nebi bio potpun bez svog karakterističnog Zombie cijelokupnog igraćeg iskustva sa vlastitom pričom. Black Ops 3 Zombie je najuranjajuće i najambicioznije Call of Duty Zombije iskustvo do danas, s punim sustavom progresije na temelju XP-a za igrače, koji dodaje dubinu i vrijednost ponovnog igranja zanimljivom gameplay-u sa zombijima koji su obožavatelji već naviknuli da očekuju od serijala.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke