Conan Exiles

Playstation 4


119,00 kn (~15,81 €)

Dostupno odmah

SKU: ConanE PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 10 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Conan Exiles je survival online multiplayer survival igra, sada s konjanicima i borbama na konjima, smještena u zemljama Conana Barbarina. Uđite u prostrani otvoreni svijet i igrajte se zajedno s prijateljima i/ili strancima dok gradite svoj vlastiti dom ili čak zajednički grad. Preživite niske temperature, istražite tamnice pune plijena, razvijte svoj lik od skromnog seljaka do moćnog barbara i borite se za dominaciju nad svojim neprijateljima u epskim opsadnim ratovima.

Conan Exiles se može igrati u punoj igri za jednog igrača, u co-opu ili u online multiplayeru.

Nakon što vam sam Conan spasi život tako što vas skine sa drveta leševa, morate brzo naučiti preživjeti kroz vremenske pješčane oluje i lov na životinje u potrazi za hranom i resursima. Istražite golem i besprijekoran svijet, od goruće pustinje na jugu do snježnih planina na sjeveru.
Iskujte naslijeđe svog klana dok se borite da povratite i zavladate Prognanim zemljama. Upotrijebite moćni sustav izgradnje kako biste stvorili bilo što, od male kuće do cijelih gradova, dio po dio. Vodite rat koristeći mačeve, lukove, opsadno oružje, pa čak i preuzmite kontrolu nad divovskim avatarima bogova kako biste srušili domove svojih neprijatelja u epskim bitkama.

Istražite veliki, otvoreni svijet – Putujte kroz masivni i besprijekorni otvoreni svijet. Od valovitih pješčanih dina južne pustinje, kroz tajanstvenu istočnu močvaru i snijegom prekrivene planine smrznutog sjevera. Popnite se bilo gdje i doživite punu slobodu istraživanja.

Izgradite dom i kraljevstvo – Sakupite resurse za izradu alata i oružja, a zatim izgradite bilo što, od male kuće do cijelih gradova, dio po dio, koristeći moćni građevinski sustav. Postavite zamke, dizala i obrane, a zatim ukrasite svoje kreacije namještajem, stanicama za izradu i još mnogo toga.

Preživite na divljoj zemlji – Dobro se odjenite ili zapalite logorsku vatru da vam bude toplo i obavezno se rashladite na vrućini. Lovi, kuhaj, jedi i pij da ostaneš živ. Izgradite sklonište za vrijeme pješčanih oluja.

Dominirajte prognanim zemljama – Izrezbarite svoj komad Izgnanih zemalja, uzimajući ga od drugih igrača ako morate! Izgradite opsadno oružje i upotrijebite eksploziv da srušite zidove neprijateljskog grada.

Brutalna, krvava borba – Borite se protiv opakih čudovišta i drugih igrača koristeći borbeni sustav orijentiran na akciju. Izbjegnite, blokirajte i naučite ovladati pravim umijećem borbe kako biste postali najveći borac u Prognanim zemljama.

Obrani svoju bazu od napada čudovišta – Privući ćete pozornost čudovišta i drugih NPC stanovnika Prognanih zemalja, uzrokujući događaj Purge.

Zatočite razbojnike kako biste došli do svog cilja – Borite se protiv kriminalaca iz prognanih zemalja i natjerajte ih da se pridruže vašoj stvari i brane vaš teritorij. Provedite ih kroz iscrpljujući kotač boli da slomite njihovu volju, a zatim ih pretvorite u strijelce, borce, majstore, zabavljače i još mnogo toga.

Otkrijte ruševine drevnih civilizacija – Od Black Keepa na sjeveru do Dregsa duž južne rijeke, otkrijte ruševine drevnih civilizacija i riješite njihove misterije kako biste dobili pristup njihovom blagu.

Igrajte zajedno ili solo – Igrajte sami lokalno ili se borite za opstanak i dominaciju u online multiplayeru. Također možete ugostiti svoj vlastiti poslužitelj i pozvati druge da vam se pridruže u svijetu u kojem imate potpunu kontrolu nad pravilima i postavkama. Želite li se igrati samo sa šačicom prijatelja? Isprobajte co-op način igranja!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke