Akcija!

Concord

Playstation 5 GTIN: 711719592280


35,99 

Datum izlaska: 23.8.2024.

SKU: CC-PS5-SD
Promotivna ponuda traje do: 22.8.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Okupite svoju ekipu svemirskih odmetnika Freegunner i udružite se online s prijateljima za uzbudljive 5v5 PVP modove diljem galaksije u Concordu.

Concord je nova timska pucačina iz prvog lica za PS5® i PC, u kojoj imate moć promijeniti igru ​​svog tima. Ručno odaberite svoj osobni popis Freegunnersa iz posade Northstara – skupine neprilagođenih, odmetnika i pustolova koji rade kao unajmljeni oružje. Udružite se kako biste se suprotstavili suparničkim posadama u spektakularnim svjetovima divljine svemira u nizu PVP načina.

Značajke:

 • Concord je nova timska pucačina iz prvog lica za PS5® i PC1, u kojoj imate moć da promijenite igru ​​za svoj tim.
 • Okupite svoju ekipu svemirskih odmetnika Freegunner i udružite se online s prijateljima za uzbudljive 5v5 PVP modove diljem galaksije u Concordu.
 • Svaki Freegunner iz ekipe Northstar donosi svoje jedinstvene vještine, osobnost i sposobnosti koje zadovoljavaju širok raspon stilova igre.
 • Dovršite dnevne i tjedne izazove s Job Board-a da napredujete, otključate nove predmete za svoje Freegunnerse i naučite više o likovima, svjetovima i frakcijama u galaksiji Concord s Galaktičkim vodičem.
 • Udružite se s prijateljima na PlayStation®5 konzolama i PC-u uz besprijekornu mrežnu podršku za cross-play.

Preorder bonus:

 • Monarch Cosmetics Pack
 • Early Access Beta Codes [x5] (količine ograničene) (1 + 4 za prijatelje)

 

Early Access beta test: 12.-14.07.2024.

Open Beta test: 18.-22.07.2024.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke