Akcija!

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Playstation 4


299,00 kn 249,00 kn

Na stanju

SKU: CTR N-F PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Vrhunske cijene

Opis

Crash se vratio na vozačevo mjesto! Pripremite se za utrkivanje s Crash Team Racing Nitro-Fueledom.
Ovo je autentično iskustvo Crash Team Racinga plus puno više, sada potpuno remasterirano i prerađeno:

 • Pokrenite svoje motore s originalnim načinima igre, likovima, stazama, power-upsima, oružjem i kontrolama
 • Jurite do slave u dodatnim vozilima i stazama izvan izvorne igre
 • Utrkujte se online s prijateljima i natječite se u online ljestvicama s najboljim rezultatima

Adventure Mode

U obradi Nitro-Fueled vraćaju nam se način Adventure i veliki zlikovac Nitros Oxide. Dostupne su dvije opcije za igru: način Classic i Nitro-Fueled te četiri tipa događaja kojima trebaš ovladati.
U načinu Classic možeš odabrati jednog od ponuđenih likova kako bi svladao njegov stil utrkivanja, ali baš kao i u originalu za PS One, morat ćeš se držati svog odabira do samog kraja. Međutim, uz Nitro-Fueled moći ćeš otključati likove, automobile i prilagodbe te u svakom trenutku cijelu pustolovinu malo prodrmati.

Arcade Mode:

Draže ti je uskočiti direktno u utrku protiv mrežnih, lokalnih ili računalno upravljanih protivnika? Možeš birati među pet klasičnih načina za karting:

 • Time Trial – Ovdje zbilja lete krzna – utrka s vremenom od tri kruga u kojoj je jedino brzina bitna. Prijavi svoje vrijeme i utrkuj se sa svojim duhom da budeš bolji… Popraviš li se dovoljno, pojavit će se duh Dr. N.Trophyja, a nakon njega i još brži duh Nitrosa Oxidea kao izazov za prave ljubitelje brzine.
 • Arcade cup – Uz ove događaje u stilu grand prixa dolazi i niz kupova za koje se treba natjecati samostalno ili s još jednim igračem. Osvojiš li kup, otključat ćeš bonus arene u kojima možeš igrati u načinu Battle.ž
 • Arcade race – Klasični karting događaj s jednom utrkom od više krugova u kojoj se boriš za prvo mjesto. Naravno, da bi sve začinio, trebaš pokupiti mnoga oružja i voće Wumpa.
 • Versus – Arkadna utrka za one koji ne žele ometanja drugih vozača – samo pravo rivalstvo za dva do četiri igrača.

Prilagodba autića

Uništi svoje prijatelje i obitelj u prilagođenoj vožnji. Kombiniraj karoseriju, boju, kotače, naljepnice i preslikače koji odgovaraju tvojoj osobnosti, bilo da je riječ o klasičnom izgledu za Crash Team Racing ili nečemu otkačenijem.

Bonus DLC:

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke