Destruction AllStars

Playstation 5


69,00 kn (~9,16 €)

Dostupno odmah

SKU: DA-S PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 10 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Huk gomile… režanje motora… krckanje metala… zvijezde i automobili sudaraju se u globalnom fenomenu Destruction AllStars.
Ovladajte kaosom dok gomilate štetu iza volana ili pješice sa zapanjujućim parkour, karakterističnim vozilima i izuzetnim sposobnostima.

Postanite AllStar – Heroji… ikone… globalne senzacije – šesnaest neustrašivih, karizmatičnih AllStarsa ​​čine popis međunarodnih natjecatelja koji se natječu za Global Destruction Federation Championship. Ti su natjecatelji pay-per-view i pay-per-wreck kvalitete. Zvjezde večeri i headlineri. Poznat po cijelom svijetu. Iskoristite sposobnosti svakog AllStara za prilagodbu prema vašoj taktici i stilu igranja – iskoristite njihovu okretnost, brzinu ili snagu da unište i izbjegnu suparnike snažnim vještinama i parkourom, prebacuju se između vozila ili skačite u druge jureće automobile u napetim pokušajima preuzimanja.

Uništavanje vozila – Nanesite razaranje iza volana ili skokom u arenu sa zapanjujućom parkour akcijom izbjegavajući napade, preuzimajući vozila ili koristeći sposobnosti da poremetite nadolazeća vozila. Izazovite dovoljno kaosa da osnažite vaše Destruction AllStar vozilo sa posebnim sposobnostima.

Gospodari kaosom – Popis AllStars-a ​​prepun je neustrašivih likova koji su se borili da dođu do vrhunca ovog sporta sa majstorskim vještinama, preciznim vremenom i lukavom taktikom. Svako natjecanje sadrži određene ciljeve i mete koje trebate pogoditi dok usmjeravate i prilagođavate silu, utjecaj , brzinu i snaga vašeg uništavanja.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke