Akcija!

Dragon Ball Z: Kakarot

Playstation 4


199,00 kn

Na stanju

SKU: DBZ K PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 30,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500,00 kn
 • Isporuka 24-48h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Dragon Ball Z: Kakarot akcijski je RPG u trećem licu tvorca serijala Naruto: Ultimate Ninja Storm. Zaigrajte kao legendarni junak Son Goku (ili pravim imenom Kakarot) u ogromnoj, neobuzdanoj avanturi u kojoj vam se suprotstavljaju neki od najpodlijih zlikovaca serijala. Udružite se s mnoštvom poznatih lica iz anime serijala dok istražujete, prelazite na više razine, rješavate sporedne misije, učite moćne nove tehnike i otključavate istinske sposobnosti Saiyana.
Dragon Ball Z: Kakarot slavi neke od najboljih trenutaka anime serijala prateći Son Gokua u njegovim međugalaktičkim borbama s nekima od najopasnijih zlikovaca u svemiru.
Igrate kao sama legenda i provodite vrijeme razvijajući svoje sposobnosti i podižući svoju razinu energije dok se borite protiv najvećih zlikovaca kao što su Majin Buu, Kid Buu, Frieza, Cell i mnogi drugi u dramatičnim bitkama s pričom iz mangi.
Krećite se kroz različite regije svijeta igre Dragon Ball dok napredujete kroz poznate lokacije kao što su Orange City, Lucca Village i kuća Mastera Roshija.

Glavne značajke:

 • Ogromna okruženja – Istražuj regije svijeta Dragon Ball Z dok se boriš protiv neprijatelja, odrađuješ zadatke, tražiš predmete za skupljanje i napreduješ u priči.
 • Sporedni zadaci – Sastani se s popularnim likovima iz serijala i dovrši njihove zadatke kako bi otključao nove pozadinske priče izvorne sage i otkrio skrivene detalje.
 • Aktivnosti – Napravi pauzu od šaketanja i otiđi u ribolov, lov za hranom, pripravi neko jelo, vježbaj zamah bejzbolskom palicom ili čak nauči voziti.
 • Napad borbe – Ništa od navedenog ne znači da nećeš baciti jedan ili dva Kahmehameha. Borba je sastavni dio pustolovine, a suočit ćeš se s nekim zbilja zastrašujućim neprijateljima, učiti nove tehnike i kombinacije te ih poraziti uz pomoć poznatih likova.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke