Dying Light 2 Stay Human

Playstation 4


369,00 kn (~49,03 €)

Dostupno odmah

SKU: DL2SH PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Prije više od dvadeset godina u Harranu borili smo se protiv virusa – i izgubili. Sada opet gubimo. Grad, jedno od posljednjih velikih ljudskih naselja, rastrgan je sukobima. Civilizacija je ponovno pala u mračno doba. Pa ipak, još uvijek imamo nadu.
Vi ste lutalica sa moći promijeniti sudbinu Grada. Ali vaše iznimne sposobnosti imaju cijenu. Progonjeni sjećanjima koja ne možete dešifrirati, krenuli ste saznati istinu… i naći se u borbenoj zoni. Usavršite svoje vještine, kako biste pobijedili neprijatelje i stekli saveznike, trebat će vam i šake i pamet. Otkrijte mračne tajne iza nositelja moći, odaberite stranu i odlučite o svojoj sudbini. No, kamo god vas vaša djela odvela, postoji jedna stvar koju nikada ne možete zaboraviti – stay human.

Glavne značajke:

 • Veliki otvoreni svijet – Sudjelujte u životu grada zahvaćenog novom mračnom erom. Otkrijte različite putove i skrivene odlomke dok istražujete njegove razine i lokacija.
 • Kreativna i brutalna borba – Iskoristite svoje vještine parkoura da izađete kao pobjednik čak i najbrutalnijeg susreta. Pametno razmišljanje, zamke i kreativno oružje bit će vam najbolji prijatelji.
 • Ciklus dana i noći – Pričekajte noć da se upustite u mračna skrovišta inficiranih. Sunčeva svjetlost ih drži podalje, ali nakon što nestane, čudovišta započinju lov, ostavljajući svoje jazbine slobodne za istraživanje.
 • Izbori i posljedice – Svojim postupcima oblikujte budućnost Grada i gledajte kako se on mijenja. Odredite odnos snaga donošenjem odluka u sve većem sukobu i stvorite vlastito iskustvo.
 • Kooperativna igra za 2-4 igrača – Igrajte kooperativno do četiri igrača. Vodite vlastite igre ili se pridružite drugima i pogledajte kako su se njihovi izbori odigrali drugačije od vaših.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke