Akcija!

eFootball PES 2020

Playstation 4


449,00 kn 349,00 kn

Na stanju

SKU: eFPES 2020 PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

eFootball PES 2020 donosi velike promjene ​​kako bi se stvorio autentičniji gameplay za igrače. Uvedeno je više novih i nadograđenih značajki, uključujući – kontekstualno osjetljivu preciznost udarca, realističniju obranu i dodatak namjernog prekršaja, interaktivni sustav koji rekreira osobnost igrača na terenu i još mnogo toga.

Prerađena Master Liga

 • Vraća se omiljeni način igre dugogodišnjih fanova – Master League, ali je došlo do značajnih promjena kako bi bio još bolji. Igrači će moći preuzeti još veću kontrolu nad razvojem svoje priče pomoću novog moćnog interaktivnog dijaloškog sustava! Možete odabrati vlastite odgovore koji će odgovarati vašoj osobnosti i stvoriti svoju vlastitu priču o Master ligi.
 • Poboljšano je i transferno tržište kako bi bilo usklađeno sa stvarnošću. Dodan je novi algoritam za poboljšanje naknada za transfer, plaća i ostalih elemenata za stvaranje autentičnijeg igranja.
 • Igrači također mogu prilagoditi logotipe sponzora, modele menadžera ili igrati putem ovog načina koristeći jednog od legendarnih menadžera kao svoj avatar, uključujući Zica, Cruyffa i Maradonu. Ovi će dodaci pružiti veću slobodu ovom popularnom načinu igranja.

Novi način igre: Matchday

 • PES 2020 uključuje potpuno novi način pod nazivom Matchday, koji suštinu nogometne kulture stavlja u natjecateljski format, tako da se igrači mogu osjećati kao da su na terenu. Poravnajte se s jednom od dvije različite strane na početku svakog tjednog događaja, gdje svako savršeno postavljeno dodavanje i zapanjujući postignut  golovi doprinose bodovima prema pobjedi.
 • Radite zajedno s novopridošlicama PES-a i iskusnim veteranima kako biste izgradili svoju prednost uoči Velikog finala. Analizirat će se svaka grupna utakmica kako bi se pronašao igrač s najboljim rezultatima koji će biti izabran kao Predstavnik koji ostvaruje pravo na natjecanje u Velikom finalu u ime svoje odabrane strane – što će se moći vidjeti u live streamu u Matchday modu.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke