Akcija!

Elden Ring Launch Edition

Playstation 5


459,00 kn

Datum izlaska: 25.2.2022.

SKU: ERLE PS5

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
  • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe zaprimljene do 12.30h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 9 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Zlatni Red je slomljen. Ustanite, okaljani i vodite se milošću kako biste razmahali moć Eldenskog prstena i postali Elden Gospodar u zemljama između. Elden Ring, koji je razvila tvrtka FromSoftware Inc., a producirala tvrtka Bandai Namco Entertainment Inc., fantastični je akcijski RPG i najveća igra FromSoftware-a do sada, smještena u svijet punom misterija i opasnosti.
U Zemljama Između kojima vlada kraljica Marika the Eternal, Eldenski prsten, izvor Erdtreea, je razbijen.
Marikini potomci, svi polubogovi,  prisvojili su da krhotine Eldenskog prstena poznate kao Velike Rune, te luda mrlja njihove novootkrivene snage pokrenula je rat: The Shattering. A sada će vodstvo milosti biti dovedeno do Tarnished koji su odbijeni milošću zlata i prognani iz Zemalja Između. Vi mrtvi koji ste još živi, kojima je milost odavno izgubljena, slijedite put do Zemalja Između preko Maglovitog Mora da biste stali pred Eldenski prsten. I postanite Elden Lord.

Novi fantasy svijet – Putujte kroz Zemlje Između, novi fantasy svijet koji su stvorili Hidetaka Miyazaki, tvorac utjecajne serije video igara Dark Souls i George R. R. Martin, autor najprodavanijeg fantasy serijala Pjesma leda i vatre. Otkrijte misterije moći Eldenskog prstena. Suočite se s protivnicima s dubokim podrijetlom, s likovima sa svojim jedinstvenim motivima koji vam pomažu ili ometaju vaš napredak i sa strašnim stvorenjima.

Istraživanje svjetova u međuzemlju – Elden Ring sadrži ogromne fantastične krajolike i sjenovite, složene tamnice koje su povezane. Pješačite kroz svijet koji oduzima dah pješice ili na konju, sami ili online s drugim igračima, te potpuno se uronite u travnate ravnice, zagušujuće močvare, spiralne planine, mračne dvorce i druga mjesta veličine u razmjerima do sada neviđenim u naslovima FromSoftware-a.

Gameplay koji definira žanr – Kreirajte svog lika u FromSoftware-ovom profinjenom akcijskom RPG-u i definirajte svoj stil igre eksperimentirajući sa širokim rasponom oružja, čarobnih sposobnosti i vještina koje se nalaze u cijelom svijetu. Krenite u bitku, birajte neprijatelje jedan po jedan pomoću prikrivenosti ili čak zazovite saveznike u pomoć. Na raspolaganju su vam mnoge mogućnosti dok odlučujete kako pristupiti istraživanju i borbi.

Elden Ring Launch Edition sadrži:

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+7,00 kn) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke