Akcija!

Farming Simulator 19 Platinum Edition

Playstation 4


399,00 kn 279,00 kn

Na stanju

SKU: FS19PLE PS4

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 9 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Izuzetno uspješna serija Farming Simulator napravila je velik korak naprijed. Autori su u potpunosti redizajnirali grafički engine koji nudi bolju grafiku i efekte te pridonosi najdubljem i najkompletnijem poljoprivrednom iskustvu svih vremena, bilo na konzolama ili računalu.
Farming Simulator 19 sadrži najviše vozila u seriji do sada, uključujući i najpoznatije marke. Po prvi puta mogu se koristiti strojevi John Deere, najvećeg svjetskog proizvođača poljoprivrednih strojeva. Tu su i Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr i mnogi drugi.
Nadalje, dostupna su nova europska i američka okruženja u kojima se farma može proširiti i razvijati. U igri su mnoge nove uzbudljive poljoprivredne aktivnosti, od strojeva do usjeva koji uključuju pamuk i zob. Moguće je brinuti se o stoci (svinje, krave, ovce i pilići) i jahati konje prvi put ikad. Golema područja farmi istražujemo na potpuno nov način.

Vodite farmu kao nikada prije!

Preuzmite ulogu modernog farmera u igri Farming Simulator 19 – Platinum Edition!
Po prvi put u povijesti franšize otkrijte CLAAS, jednu od vodećih svjetskih poljoprivrednih robnih marki. Uživajte u brojnim dodatnih vozilima koja će vam pomoći da izgradite, razvijete i proširite svoju farmu na dvije ogromne karte ispunjene brojnim uzbudljivim aktivnostima – od usjeva koje treba požeti do poljoprivrednih životinja za koje se treba brinuti.
Birajte među najvećim brojem autentičnih poljoprivrednih vozila u igri Farming Simulator, uz više od 380 vozila i dijelova opreme! Ekskluzivno za Platinum Edition, uz više od 35 novih vozila i alata marke CLAAS, pridružite se najvećim imenima iz branše – John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra i ostalima.
Prikupite razne vrste usjeva, diverzificirajte svoje aktivnosti uz šumarstvo, brinite se za svoje poljoprivredne životinje – svinje, krave, ovce, kokoši – te jašite svoje konje. Unaprijedite svoju farmu online s drugim igračima i preuzmite modove koje je izradila zajednica za obogaćenje iskustva u igri Farming Simulator!

Glavne značajke:

 • Vozite i koristite više od 380 autentičnih vozila i alata od više od 100 najvećih proizvođača, uključujući po prvi put i poznatu marku CLAAS.
 • Uzgajajte, prikupite i prodajte razne vrste usjeva – suncokret, soju, pšenicu, šećernu trsku, pamuk i brojne druge.
 • Brinite se za poljoprivredne životinje, uključujući svinje, krave, ovce, kokoši i konje.
 • Jašite vlastite konje i istražite ogromna područja koja su dostupna na velikim europskim i američkim kartama s brojnim poljoprivrednim aktivnostima.
 • Razvijte vlastitu farmu online uz do 16 igrača i obogatite svoje Farming iskustvo uz modove koje je izradila zajednica na konzolama i PC-u.

Platinum Edition sadrži  baznu Farming Simulator 19 igru + više od 35 novih vozila i alata marke CLAAS.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke