Akcija!

Farming Simulator 25

Windows PC GTIN: 4064635500461


44,99 

Datum izlaska: 12.11.2024.

SKU: FS-25-PC-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Farming Simulator 25 preplavljuje polja mnoštvom novih strojeva, značajkama igranja, vizualnim nadogradnjama, pa čak i svježom vodom za uzgoj riže – dodajući još veću poljoprivrednu dubinu i raznolikost seriji prilagođenoj obitelji.

Više igranja – novi usjevi, životinje i druge značajke

Upustite se u globalnu poljoprivrednu avanturu kako biste izgradili poljoprivredno carstvo u bujnom krajoliku istočne Azije ispunjenom rižinim poljima, sjevernoameričkom okruženju s puno otvorenog prostora ili srednjoeuropskoj lokaciji sa zelenim poljima između jezera i rijeka.

Uzgajajte dvije vrste riže, špinata i drugih novih usjeva – birajući između više od 20 ukupno. Moćni bivoli i druge životinje pridružuju se kravama, ovcama, svinjama, kokošima, konjima i drugoj stoci, dok novi proizvodni lanci i građevinske misije proširuju vaše poslovne prilike.

Više strojeva – međunarodnih poljoprivrednih marki

Više od 400 autentičnih strojeva i artikala više od 150 vrhunskih svjetskih marki kao što su Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra i mnogi drugi omogućuju vam da se bavite poljoprivredom, šumarstvom i stočarstvom . Hoćete li svoju ostavštinu graditi sami ili u suradnji u igri za više igrača – vi odlučujete!

Više uranjanja – tehnološka nadogradnja za polja i slike

Osjetite dublju povezanost sa svojim poljima i prirodom zahvaljujući općoj tehnološkoj nadogradnji s poboljšanom grafikom i fizikom koja se temelji na najnovijem GIANTS Engineu 10 prilagođenom modificiranju. Uključujući maglu iz daljine, poboljšane sjene, dinamičke vremenske efekte, deformaciju tla i više. Romantični život virtualne poljoprivrede postaje još impresivniji i atmosferičniji!

Bonus sadržaj:

  • MacDon paket + privjesak za ključeve

MacDon vam donosi sljedeću razinu performansi žetve, s pet istaknutih strojeva uključenih u MacDon Pack za Farming Simulator 25! Nabavite M1240 Windrower, DX140 & FD140 hedere, PW8 pikap heder i R216Sp disk heder od kanadskog proizvođača opreme za žetvu.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke