Fashion Dreamer

Nintendo Switch


48,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: FD-NSW

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Uđite u virtualni svijet modnih fantazija koje su postale stvarnost, gdje se koordinacija i komunikacija miješaju kao nikada prije. Vaš novi život kao influencer vas čeka!

Stvorite novu odjeću za prikupljanje lajkova!

Virtualni prostor vrvi muzama, obožavateljicama mode koje su uvijek u potrazi za novom inspiracijom. Zaslijepite ih svojim najsvježijim odjevnim kombinacijama—i ako im privučete pogled, zaradit ćete njihove lajkove. Skupljajte sve više i više lajkova kako biste rasli kao legendarni modni influencer!

Pošaljite lajkove da biste dobili nove artikle!

Uočili ste muzu s besprijekornim ukusom? Daj im do znanja! Oznaka “Sviđa mi se” omogućit će vam korištenje njihovih modnih predmeta ne samo za sebe, već i za preporuku odjeće drugim muzama.

Izgradite svoju robnu marku s vlastitim artiklima po narudžbi!

Kada dizajnirate novu odjeću i dodatke, samo nebo je granica! Prilagodite više od 1400 kolekcionarskih predmeta svojim omiljenim stilovima i bojama za doista jedinstven štih. Vaše kreacije temelj su vašeg brenda, stoga ih preporučite drugim muzama i osvojite svijet mode!

Idite na internet i komunicirajte s muzama iz cijeloga svijeta!

Kada se spojite na internet, muze drugih igrača pojavit će se u vašem svijetu, dopuštajući vam da uzmete bilo koju originalnu odjeću koju nose. Prije nego što shvatite, vaši vlastiti dizajni mogu postati međunarodna senzacija!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke