Final Fantasy Type-0 HD

Playstation 4 GTIN: 5021290064959


24,99 

Proizvod nije na stanju

SKU: FF T-O PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Prva igra FINAL FANTASY za najnoviju i najmoćniju generaciju igraćih konzola je pred vratima. FINAL FANTASY TYPE-0 donosi impresivan svijet, nezaboravne likove i produkcijsku vrijednost poznatu u seriji, zajedno s visokokvalitetnim igranjem i pripovijedanjem doista dostojnim imena FINAL FANTASY. Ovaj nadolazeći blockbuster naslov odvest će vas u dinamičan i zadivljujući svijet Orienta, gdje turbulentni rat nacija prijeti raskomadati zemlju.

Zakoračite u okršaj kao Class Zero, grupa studenata iz elitne vojne akademije čiju zemlju napada agresivno susjedno Carstvo.; U brutalnoj i mučnoj borbi koja slijedi, morate uključiti niz moćnih magijskih i borbenih sposobnosti koristeći novi i uzbudljivi borbeni sustav, da porazite Carstvo i otkrijete tajne iza rata.

Priča:

Godina 842. označila bi početak kraja. U činu neizazvane agresije, Carstvo Militesi napalo je Dominion Rubrum. Imperijalni drednoti jurili su nebom, napadajući ništa ne sluteći krajolik u ime Bijelog tigra. Izsred plamena opsjednutog dominiona, Vermilion Bird se uzdigla u prkos, njen kristal dajući magiju i moćne eidolone kako bi njezini učenici mogli istjerati svoje tehnološki napredne agresore. Međutim, taman kada se činilo da bi dan mogao biti dobiven, sve bi uskoro bilo izgubljeno. Gurnut u metež rata, sudbina svijeta i njegova četiri kristala sada počiva na ramenima četrnaest hrabrih, mladih ratnika.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke