Akcija!

Football Manager 2021

Windows PC


429,00 kn 299,00 kn

Na stanju

SKU: FM2021PC

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 9 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Trener/menadžer je kucajuće srce svake nogometne ekipe. U Football Manageru 2021, dinamična i stvarna iskustva upravljanja te detalji koji su podignuti na novu razinu vraćaju fokus na vas kao nikada prije, a vi ste opremljeni svim alatima za postizanje elitnog statusa – sve je na vama.

Značajke:

 • Odaberite klub i izazov koji najbolje odgovara vašim ambicijama, a zatim surađujte s vašim nadređenima kako biste osigurali ispunjenje njihovih ciljeva…ili se suočite sa posljedicama. Postoji više od 2000 klubova iz 50+ najboljih nogometnih nacija s kojima možete započeti vaše putovanje.
 • Udružite snage sa svojim pomoćnim osobljem kako biste procijenili snagu i dubinu igračkog kadra. Vaš tim scouta će pronaći igrače koji bi vam mogli pomoći poboljšati momčad, a vjerojatno će i koja buduća zvijezda u vašoj momčadi mladih uskoro zakucati na vrata seniorske momčadi…
 • Izradite taktičke strategije, formacije i stilove igre za svaku priliku kako biste maksimizirali šanse svog kluba za pobjedu u utakmicama i osvajanje sva tri boda. Ubrzajte svoj uspjeh s popularnim predsetovima iz stvarnog svijeta nogometa ili prilagodite svoj stil igranja.
 • Uronite u spektakl dana utakmice i uživajte u slavi vođenja ekipe, gdje će se na terenu pred vašim očima isplatiti mukotrpan rad i priprema ekipe.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke