Front Mission 1st: Remake – Limited Edition

Nintendo Switch


39,90  (300,63 kn)

Dostupno odmah

SKU: FRONTM-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Remake kultnog taktičkog RPG-a!

Igrajte kao član O.C.U. ili U.C.S., prilagodite svoj Wanzer, osmislite strategiju i koristite svoju vatrenu moć i okolinu kako biste stekli prednost nad svojim protivnicima. Godine 2090. svjetski sukobi vode se pomoću divovskih ratnih strojeva zvanih Wanzeri. Otok Huffman, jedino mjesto gdje Oceania Cooperative Union (O.C.U.) i Ujedinjene kontinentalne države (U.C.S.) dijele kopnenu granicu, žarište je sukoba. O.C.U. izviđački vod predvođen kapetanom Roydom Cliveom dodijeljen je da istraži U.C.S. tvornica streljiva. Upadaju u zasjedu U.C.S. Wanzera, što pokreće niz događaja koji cijeli otok guraju u rat.

Značajke

 • Doživite avanturu u složenom geopolitičkom svemiru i odaberite svoju stranu kroz dvije različite kampanje.
 • Prilagodite svaki dio svog Wanzera, poboljšajte njegovu vatrenu moć, obranu, brzinu i povećajte borbenu učinkovitost.
 • Uzmite u obzir svoje okruženje kako biste razvili najbolju moguću strategiju za brzu nadmoć nad svojim protivnikom.
 • Uživajte u remakeu sa sjajnom grafikom i poboljšanim efektima ili igrajte izvornu verziju naslova koja je također uključena.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.