Akcija!

Grand Theft Auto V

Windows PC


249,00 kn 169,00 kn

Na stanju

SKU: GTA V PC

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 28,00 kn.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Grand Theft Auto V za PC i konzole nove generacije (PS4 i XOne) je uz standardni pogled iz trećeg lica, dobio potpuno novi pogled iz prvog lica, dajući igračima priliku da istraže nevjerojatno detaljan svijet Los Santosa i okruga Blaine na posve nov način preko Story Mode-a i Grand Theft Auto Online-a.
Uđite u živote tri vrlo različita kriminalaca – Michaela, Franklina i Trevora, te riskirajte sve u nizu smjelih i opasnih pljački kako bi se financijski osigurali do kraja života.
Istražite zadivljujući svijet Los Santosa i okruga Blaine u konačnom Grand Theft Auto V iskustvu koje sadrži niz tehničkih nadogradnji i poboljšanja za nove igrače, kao i one koji prelaze sa starijih konzola. Osim povećane  udaljenosti iscrtavanja i veće rezolucije, igrači mogu očekivati ​​niz dodataka i poboljšanja, uključujući:

 • Nova oružja, vozila i aktivnosti
 • Dodatnu divljač
 • Gušći promet
 • Novi sustav vegetacije
 • Unaprijeđena oštećenja i vremenske efekte, te još mnogo toga

Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto V dolazi s Grand Theft Auto Online-om, dinamičnim i konstantno razvijajućim Grand Theft Auto svijetom, od sada sa online igrom do 30 igrača na PC-ju. Sve postojeće gameplay nadogradnje i Rockstar kreirani sadržaj objavljen od izlaska Grand Theft Auto Online-a će također biti dostupni za PC platformi s mnogo toga u dolasku.
Uzimajući temeljne koncepte open-world slobode, aktivnosti u okolini i gameplay baziran na misijama, te čineći ih na dostupnim igračima u nevjerojatno dinamičnom online svijetu, GTA Online omogućuje igračima slobodu da istražuju sami ili rade u suradnji s prijateljima kako bi izvršili misije. Stanovnici Los Santos-a se okupljaju kako bi sudjelovali u aktivnostima, raznim događajima ili kako bi se natjecali u tradicionalnim načina igre s cijelom zajednicom, sve sa osobnošću i rafiniranom mehanikom Grand Theft Auto V.
GTA Online započinjete sa stvaranjem i razvijanjem jedinstvenog lik iz temelja, te može ulagati u svog potencijalnog zločinca prilagodbom izgled, poboljšanjem njegove statistike, posjedovanjem prilagođenih vozila, kupovinom osobne imovine, te sudjelovanjem u poslovima, misijama i aktivnosti koje kontinuirano otvaraju nove mogućnosti da se uzdižete kroz kriminalne redove.

Grand Theft Auto Online će kontinuirano širiti i razvijati tijekom vremena s konstantnim priljevom novih sadržaja, stvarajući prvi trajni i dinamični GTA svijet.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

 

Minimalna konfiguracija

 • OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA grafička kartica preporučena ako se koristi Vista OS)
 • Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
 • Memorija: 4 GB
 • Grafika: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
 • Tvrdi disk: 72 GB
 • Zvučna kartica: 100% DirectX 10 kompatibilna

Preporučena konfiguracija

 • OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
 • Procesor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
 • Memorija: 8 GB
 • Grafika: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
 • Tvrdi disk: 72 GB
 • Zvučna kartica: 100% DirectX 10 kompatibilna

U slučaju eventualnog problema s instalacijom PC igre, kupac je dužan kontaktirati proizvođača/izdavača igre (kontakti korisničke podrške i upute se nalaze u kutiji od igre) jer se PC igre putem tzv. CD-keya vežu uz jednog korisnika/kupca putem određenog servisa (Steam, Origin, Uplay, Rockstar Social Club – ovisno o tome tko je prozvođač/izdavač same igre) i SVIJET IGARA d.o.o. kao prodavatelj u tom slučaju ne može i nema ovlasti u ime kupca rješavati problem – gore navedeni subjekti traže osobni kontakt korisnika kupljenog software-a/igre radi zaštite osobnih podataka.
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda. Online igranje zahtjeva registraciju na Rockstar Games Social Club (13+ za registraciju).