Akcija!

Hitman 2

Playstation 4


299,00 kn 179,00 kn

Na stanju

SKU: H2 PS4

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 28,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Putujte svijetom i pratite mete preko egzotičnih sandbox lokacija. Od suncem obasjanih ulica do tamnih i opasnih kišnih šuma, nigdje nema sigurnosti od najsmrtonosnijeg plaćenog ubojice na svijetu – Agenta 47.
Pripremite se za doživljaj ultimativnog špijunskog trilera – vaša je misija eliminirati skrevenog Shadow Clienta i razotkriti njegovu vojsku, no nakon saznanja istinskog identiteta vaše mete i istine o vašoj prošlosti, ništa više neće biti isto.

Glavne značajke:

 • Svijet je vaše oružje – Samo u Hitmanu možete upotrijebiti sve što je u vašem okruženju što bi vam pomoglo u planiranju i izvršavanju savršenog atentata. Upotrijebite stealth, sabotažu i sve što je potrebno da biste svoju kreativnost pretvorili u smrtonosno oružje.
 • Svijet ubojstava – Hitman ne samo da uključuje potpuno novu kampanju, već i nove misije, Elusive Targets s visokim ulozima i besplatni live sadržaj koji vam daje nove načine testiranja vaše kreativnosti.
 • Najbolje Hitman iskustvo do sada – Hitman pojednostavljuje iskustvo atentata – uključujući sva poboljšanja prethodne igre, Hitman 2 dodaje unaprijeđeni napredak igrača i nekoliko dodataka na HUD/UI kako bi vam pomogli da postanete još ubojitiji.
 • Novi načini za eliminacije – Novi modovi i nove načini igranja Hitman-a sa vašim prijateljima. Igrajte kooperativnom s prijateljem u Sniper Assassin ili se natječite za najviši rezultat u Assassination Race sa 16 igrača.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke