Akcija!

Just Dance 2020

Playstation 4


399,00 kn 269,00 kn

Na stanju

SKU: JD2020 PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Okupite obitelj i svoje prijatelje i plešite kao da vas nitko ne gleda s Just Dance 2020! Najprodavaniji glazbeni serijal svih vremena, s više od 67 milijuna prodanih jedinica, vraća se ove jeseni. Najnoviji, najsvježiji Just Dance slavi 10 godina okupljanja ljudi s 40 novih vrućih pjesama, još više zapanjujućih svemira i ekskluzivnih iznenađenja koje će igrači otkriti! Pridružite se zajednici s više od 120 milijuna igrača širom svijeta i spremite se zapaliti plesni podij. Bilo da se nešto slavi ili bez ikakvog razloga, Just Dance je tu za svaku priliku!

Glavne značajke:

 • Od hitova na vrhu ljestvice do obiteljskih favorita, od viralnih internetskih fenomena do najnovijih umjetnika u nastajanju, svatko se može zabaviti u Just Dance
 • Uživajte u širokom rasponu kreativnih svemira, dizajniranih pomoću novih produkcijskih tehnika, koje nikada ranije niste vidjeli u Just Dance-u
 • Pratite broj sagorjelih kalorija, vrijeme provedeno u plesu i budite motivirani dok se zabavljate uz omiljeni način igranja fanova – Sweat mode
 • Udružite se s prijateljima radi više zabave u Co-op modu. Co-op način rada okuplja igrače da kombinuju rezultate i vladaju plesnim podijem
 • Mališani se mogu pridružiti zabavi uz poznati Kids mode! Ovaj posvećeni način igranja omogućuje najmlađim igračima da u potpunosti uživaju u osam novih pjesama prilagođenih djeci, zajedno s zabavnim plesnim iskustvom prilagođenim dječjim potrebama.
 • Uz Just Dance Unlimited, uslugu streaminga pretplate za ples na zahtjev, imate pristup 500+ pjesama i više! Svaki primjerak igre dolazi s jednomjesečnim pristupom!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke