LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Playstation 4


139,00 kn (~18,47 €)

Dostupno odmah

SKU: LEGO B3BG PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

U Lego Batmanu 3: Beyond Gotham, Batman udružuje snage sa superherojima DC Comics svemira i polijeće u svemir da zaustavi zlog Brainiaca koji želi uništi Zemlju. Koristeći moć Lantern prstenova, Brainiac smanjuje svijetove te ih dodaje svojoj uvrnutoj kolekciji minijaturnih gradova iz cijelog svemira. Sada se najveći superjunaci i najlukaviji zločinci moraju ujediniti i zaputiti se u različite Lantern svjetove te prikupiti Lantern prstenje i zaustaviti Brainiaca prije nego što bude prekasno.
Igrači će moći otključati više od 150 jedinstvenih likova iz DC Comics svemira, uključujući pripadnike Justice League i velike Lego figure poput Killer Croca, Solomon Grundya te još mnogo drugih. Obožavatelji svih uzrasta moći će kontrolirati svoje omiljene junake i zlikovce s novim gadgetima i sposobnosti. Brainiacove sposobnosti kontroliranja uma i moć Lantern prstenova donijeti će neočekivane obrate na osobnostima klasični likova.
Lego Batman 3: Beyond Gotham omogućuje će igračima da istraže kultna mjesta kao što su Hall of Justice, the Batcave i The Justice League Watchtower. Tu je Batman trening modul na Bat-računalu koji vam omogućuje da sudjelujete u raznim izazovima, borbama i utrkama.

Glavne značajke:

 • Uzbudljiva svemirska borba – Po prvi put u povijesti, borite se sa Batmana-om i njegovim saveznicima u svemiru te raznim Lantern svjetovima, uključujući Zamaron i Odym.
 • Robustan popis DC Comics heroja i zlikovaca – Igrajte i otključajte više od 150 jedinstvenih likova s ​​nevjerojatnim moćima i sposobnostima, uključujući članove Justice League i velike Lego likove poput Cyborga, Solomon Grundya i još mnogo drugih.
 • Jedinstvena priča s novom radnjom i zapletima – Iznenađujuće maske, Brainiacova sposobnost kontrole uma i moć Lantern prstenova donijeti će posve nove obrate na likove za koje ste mislili poznajete.
 • Hakiraj računalne terminale – Uđite u virtualni svijet kako bi pronašli izlaz iz labirinata, borite se u arenama i utrku se kako bi pronašli potreban kod.
 • Gadgeti – S jednostavnim pritiskom na tipku, odaberite i nadogradite odijela i sposobnosti odabranog lika.
 • Raznolikost kultnih lokacija – Posjetite Hall of Justice, Batcave i The Justice League Watchtower za pristup trgovini, trofej sobi i uređivaču vašeg junak i vozila.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke