Little Big Planet 3

Playstation 4


14,90  (112,26 kn)

Dostupno odmah

SKU: LBP3 PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Sackboy vratio, ali ovaj put je poveo neke prijatelje sa sobom koji će vam pomoći da igrate, stvarate i dijelite još više u Little Big Planetu 3.
Ručno kreirana avantura prati Sackboy-evo putovanje na planet zvanom Bunkum. Igrači tamo otkrivaju neistražene kutke Imagisphere-a te istražuju tajanstveni svijet sve dok zajedno s novim prijateljima pokušavaju spasiti Bunkum iz kandži zlog Newton-a!
Po prvi put, Little Big Planet 3 ima tri originalna igriva i potpuno prilagodljiva lika – svaki sa svojim vlastitim jedinstvenim skupom vještina. Sada možete skakati na i preko zidova kao brz i okretan OddSock, lebdjeti kroz oblake kao veličanstveni Swoop i transformirati Toggle-a prebacivanjem između Big Toggle – velikog i snažnog lika te Little Toggle – lagani speedster koji može hodati po vodi! Jedinstvene sposobnosti svakog lika donose novi dinamičan gameplay i šire inventivni mogućnosti u Create mode.
Uz posve nove alate za stvaranje, Little Big Planet 3 masovno širi mogućnosti korisnički generiranog sadržaja, omogućujući vam da oživite svoj vlastiti svijet u igri i istražiti kreacije fanova iz cijelog svijeta. Little Big Planet 3 također daje igračima pristup preko 8,5 milijuna razina koje su već stvoreni od strane Little Big Planet zajednice na prethodnim platformama, pružajući beskrajnu zabavu od prvog dana igranja.
Koristeći ključne PS4 značajke nove generacije, Little Big Planet 3 nudi besprijekornu funkcionalnost sa DualShock 4 SHARE gumbom, dostupnošću alata za stvaranje integriranim na DS4 touchpad-u i napredne gameplay performanse. Rezolucija tekstura je poboljšana četiri puta, što znači da materijali u Little Big Planet 3 izgleda realnije nego ikad prije, sve u punom 1080p HD.

Glavne značajke:

 • Novi likovi – Tri nova igriva lika- Toggle, OddSock i Swoop – svaki sa svojim vlastitim jedinstvenim skupom vještina. Toggle dolazi u dva oblika, Veliki i Mali. Veliki Toggle je težak i jak, sposoban za spuštanje platformi i pomicanje teških predmeta. Mali Toggle je okretan i brz, savršen za prolazak kroz male rupe. OddSock je brz, okretan lik koji može preskakati zidove, dok Swoop može letjeti i lebdjeti pri velikim brzinama i podići predmete sa svojim kandžama.
 • Online/offline multiplayer sa četiri igrača – Igrajte Adventure mode – dizajniran isključivo korištenjem Alata za izradu – ili preuzmite bilo koji od Korisnički generiranih razina kako bi igrali s do četiri prijatelja offline ili online sa nasumično odabranim igračima.
 • Snažni, pristupačni, novi Alati za stvaranje – “Create mode” je u potpunosti redizajniran s moćnim, novim alatima, uključujući prilagodbu izgleda i ponašanja svakog od četiriju likova, dajući zajednici još više mogućnosti sa masovno proširuju mogućnosti Korisnički generiranog sadržaja. Stvaranje je lakše nego ikada prije s novim mogućnostima poput TouchPad-a na DualShock 4 bežičnom kontroleru za kreativnije iskustvo.
 • Svježe iskustvo nove generacije – PS4 sustav nudi veću funkcionalnost, napredne gameplay performanse i nadograđenu grafičku vjernost s četiri puta većom rezolucijom tekstura i dodanom dubinom polja, sve u punoj HD 1080p rezoluciji. Koristeći ključne značajke PS4 sustava, Little Big Planet 3 nudi igračima najbolje Little Big Planet iskustvo do sada.
 • Podijelite više! – Gradeći na jakoj Little Big Planet zajednici u srcu serijala, Little Big Planet 3 nudi još više načina za igrače da podijele svoja iskustva. Pomoću gumba “Share” na DualShock 4 kotroleru, igrači sada mogu odmah podijeliti svoje najnovije pothvate ili uređivati i objaviti videoisječake ravno iz igre.
 • Kohezivna Little Big Planet platforma zajednice – Little Big Planet 3 nudi igračima, na PS4 platformi, pristupu više od 8,5 milijuna ranije objavljenih Korisnički generiranih razina zajednice čineći jednu ekspanzivanu, međusobno povezanu zajednicu.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.