Maid Of Sker

Playstation 4


19,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: MOS-PS4-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Maid of Sker je horor za preživljavanje u prvom licu, izašao za PC, PlayStation 4 i Xbox One u lipnju 2020. i na Nintendo Switch u listopadu 2020.
Hrabri noćne more tihih. Ne paničarite… nemojte ni disati!
Maid of Sker je horor preživljavanja u prvom licu, smješten u udaljenom hotelu s krvavom i jezivom poviješću iz britanskog folklora. Otkrijte više završetaka priče kroz istraživanje, AI sustav temeljen na zvuku i taktike preživljavanja bez oružja.
Smještena u 1898. godinu i inspirirana jezivom velškom pričom o Elisabeth Williams, ovo je priča o obiteljskom carstvu vođenom mučenjem, ropstvom, piratstvom i nadnaravnom misterijom koja guši hotelsko imanje.
Razvio Wales Interactive s radnjom koju su osmislili pisci i dizajneri kao što su SOMA, Don’t Knock Twice i Battlefield 1.

Značajke

 • 3D AI sustav temeljen na zvuku kao temeljna mehanika preživljavanja.
 • Zastrašujuća priča inspirirana velškim folklorom koja spaja psihološki, gotički i britanski horor.
 • Realistični vizualni prikazi koji sadrže 4k neograničenu razlučivost na PC-u (minimalno 1080p 60fps) i poboljšanja na PS4 Pro i Xbox One X.
 • Ponovno osmišljavanje poznatih velških himni Calon Lân (A Pure Heart), Suo-Gân (Welsh Lullaby) i Ar Hyd Y Nos (All Through the Night) uz glas Tie Kalmaru od kojeg se ledi kičma.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke