Akcija!

Mario Tennis Aces

Nintendo Switch


499,00 kn 399,00 kn

Na stanju

SKU: Mario AT Switch

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Spremni za serviranje asova? Mario i prijatelji su se udaljili od Kraljevstva Gljiva kako bi posjetili terene na teniskom turniru. Mario Tennis Aces je single i multiplayer igra koja vam omogućuje da igrate sa do 4 osobe, kao vaši omiljeni likovi u vrlo intenzivnim mečevima. Igra također sadrži i novi uzbudljivi story-mode (priču)!
Igrajte protiv obitelji i prijatelja, borite se za osvajanje misija i igrajte protiv velikih zlikovaca, dok donosite novu razinu stila i vještine u svoju tenisku igru. Savršeno za djecu i odrasle, Mario Tennis Aces se bazira na strategiji i umijeću, stoga vodite računa o vašim taktikama.

Glavne značajke:

 • Igrajte protiv drugih igrača sami ili u parovima kao jedan od 15+ likova iz Kraljevstva Gljiva
 • Servirajte sve, od osnovnih udaraca do trik poteza i blokova u posljednjoj sekundi
 • Koristite energiju da posegnete za loptom, usporite vrijeme, naciljate iz prvog lica, slomite reket i eliminirate protivnika
 • Igrajte lokalno, online ili mašite Joy-Con kontrolerom kao pravim reketom u Swing mode-u
 • Suočite se s protivnicima u Mushroom Cup-u, Flower Cup-u ili Star Cup-u u turnirskom načinu igranja
 • Adventure mode nudi novi stil igranja tenisa, s različitim misijama, boss-ovim i još mnogo toga

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke