Akcija!

Marvel’s Avengers + Preorder bonus

Playstation 4


549,00 kn 419,00 kn

Na stanju

SKU: MA PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 9 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Marvel’s Avengers pozivaju igrače da prožive svoje super herojske snove. Izvanredano pripovijedanje i sve širi svemir zajedno se ujedinjuju u ovo definirajuće Avengers igračko iskustvo. Ovladajte izvanrednim sposobnostima, prilagodite rastući popis heroja, okupljajte se u timove od najviše četiri igrača i branite Zemlju od eskalacijskih prijetnji.
Marvel’s Avengers započinju na A-Day, gdje Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow i Thor otkrivaju visokotehnološko sjedište Avengers-a u San Franciscu – uključujući otkrivanje vlastitog helikoptera koji pokreće eksperimentalni izvor energije. Slavlje postaje smrtonosno kada katastrofalna nesreća rezultira masovnom razaranjem. Krivi za tragediju, Osvetnici se rastavljaju. Pet godina kasnije, kada su svi Super Heroji zabranjeni i svijet u opasnosti, jedina nada je ponovno sastavljanje Zemljinih najmoćnijih junaka.
Marvel’s Avengers imaja filmsku priču upotpunjenu visoko oktanskom radnjom po kojoj je Crystal Dynamics poznat. Uz redovita ažuriranja sadržaja, igra će voditi igrače na epsko putovanje koje se odvija tijekom više godina.

Glavne značajke:

 • Igrajte originalnu priču o Avengersima – Marvel’s Avengers nudi jedinstveni pogled na ove ikonične Superheroje, uključujući Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow i Thora. Ova priča vođena likovima slavi autentično Marvelovo junaštvo i humanost u filmskoj kampanji ispunjenoj misijama za jednog igrača i kooperativnim misijama.
 • Prigrlite svoje moći – otključajte snažne vještine i novu opremu za izgradnju svoje idealne verzije Zemljinih najmoćnijih junaka. U kombinaciji s originalnim, klasičnim i omiljenim odijelima, postoje gotovo neograničeni načini za prilagodbu ovih ikonskih heroja.
 • Okupljajte se online – do četiri igrača mogu se okupiti online za obranu Zemlje od eskalacija prijetnji. Priča će se odvijati ​​kroz više godina, bez nasumičnih loot box-ova ili pay-to-win scenarija. Svaki novi superheroj i regija bit će isporučeni igračima bez dodatnih troškova ako ste vlasnik osnovne igre.

Marvel’s Avengers Preorder Steelbook:

Marvel’s Avengers Preorder bonus:

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata (do max. 48 sati) od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke