Akcija!

Mass Effect: Andromeda

Playstation 4


169,00 kn 149,00 kn

Na stanju

SKU: MEA PS4

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 28,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Mass Effect: Andromeda odvodi igrače u Andromeda galaksiju, daleko izvan Mliječne staze. Tamo će igrači voditi borbu za novi dom na neprijateljskom teritoriju u ulozi Pathfindera – vođe vojno obučenih istraživača. Ovo je priča o slijedećem poglavlju čovječanstva, a igračevi izbori tijekom igre će u konačnici odrediti naš opstanak.
Igrajte kao Pathfinder, s dubokim sustavom napredovanja i prilagodbe. Ovo je priča o slijedećem poglavlju čovječanstva, a igračevi izbori tijekom igre će u konačnici odrediti naš opstanak u Andromeda galaksiji. Dok razotkrivate tajne Andromeda galaksije i dok nada za čovječanstvo leži na vašim ramenima, morate se zapitati… koliko daleko ste spremni ići?

Multiplayer

Dobrodošli u APEX postrojbe. Multiplayer u Mass Effect Andromeda vas stavlja u class-based, 4-player co-op iskustvo. Pridružite se trima vaših prijatelja u suočavanju sa neprijateljskim prijetnjama! Testirajte svoje vještine u potpuno novom sustavu misija. Izvršite izazove i ciljeve, te eliminirajte visoko pozicionirane neprijateljske mete. Osvajajte iskustvo i sredstva za prilagodbu, te nadogradite široki raspon opreme za vašeg lika.

Glavne značajke:

 • Budite Pathfinder – Odredite vlastiti put u opasnoj novoj galaksiji. Razotkrijte ​​misterije Andromeda galaksije dok pronalazite bogate, izvanzemaljske svjetove u potrazi za novim domom čovječanstva
 • Mass Effect svemir koji volite – Vodite prve ljude na Andromedu u očajničkoj potrazi za našim novim domom. U ovom novom poglavlju Mass Effecta, susresti ćete i zaposliti posve nove, zanimljive likove zahvaćene u epskoj svemirskoj sagi ispunjenoj misterijama i galaktičkim sukobima
 • Ratujte kao nikada prije – Borite se sa svojim izviđačkim timom u borbi protiv zastrašujućih neprijatelja i stvorenja. Novi dodaci kao što su uništavanje okoline, boost skokovi za dodatnu zračnu nadmoć, te posve nova oružja i Biotici čine borbu uzbudljivijom nego ikada
 • Igrajte na svoj način – Izgradite impresivnog junaka sa zapanjujučim oružjima, moćima i gadgetima. Uz mnogo fleksibilnije stablo progresije vještina i oružja, možete replicirati svoj stil igranja kako bi bili nezaustavljivi protiv novih, moćnih neprijatelja

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke