Metal Gear Solid V: The Definitive Experience

Playstation 4


149,00 kn

Na stanju

SKU: MGSV DE PS4

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 29,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
  • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 8 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® distributivne mreže u RH
  • Vrhunske cijene

Opis

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience je ultimativna kolekcija Metal Gear Solid V priče koji uključuje hvaljeni Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, njegov prolog Metal Gear Solid V: Grounds Zeroes, kao i sav njihove DLC sadržaj. Metal Gear Online je uključen kao online multiplayer mode u Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.
Svima poznati developer, Kojima Productions, nastavlja “Metal Gear Solid V” iskustvo sa najnovijim poglavljem, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Najavljujući novo doba za serijal s najmodernijom tehnologijom osnaženom sa Fox Engine-om, MGSV: The Phantom Pain, će pružiti igračima prvorazredno iskustvo igranja, kako im se nudi taktička sloboda pri izvođenju open-world misija.
Hideo Kojima, voditelj Kojima Productions-a, i dalje ambiciozno istražuje zrele teme kao što su psihologija ratovanja i zlodjela koja su posljedica onih koji sudjeluju u tom začaranom krugu. Jedna od najiščekivanijih igara ove godine sa svojim dizajnom otvorenog svijeta, foto-realističnom vizualnom vjernosti i dizajn igre bogat značajkama, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain će ostaviti svoj trag kao jedan od simbola u gaming industriji zbog svojem filmskog načina pričanja priče, teške tematike igre i imersivnog taktičkog gameplaya.
Devet godina nakon događaja iz MGSV: Ground Zeroes i pada Mother Base, Snake a.k.a. Big Boss, se budi iz gotovo desetogodišnje kome. Igra nastavlja priču 1984. godine s Hladnim ratom, u pozadini priče, koji nastavlja oblikovati globalnu krizu. Snake-ov bivši partner, Kazuhira Miller, je zarobljen od strane sovjetskih snaga u Afganistanu. Snake mora krenuti na samostalnu misiju spašavanja Miller-a, te dokazati svijetu da legendarni plaćenik nije mrtav i nestao. Taj prvi korak će ga odvesti na put osvete protiv samog Cipher-a koji je ubio brojne Snake-ove ljude, te u bitku koja će zapetljati cijeli svijet…

Metal Gear Online

Metal Gear Online (MGO) se vraća kao online multiplayer mode za Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Razvijen od strane Kojima Productions studija u Los Angelesu, MGO nudi igračima priliku da poraze neprijatelje na online bojnom polju. MGO predstavlja treći iteraciju popularne multiplayer igre, redizajniranu s poznatim gameplay i estetskim stilom prateće single-player kampanje. S naglaskom na taktičke timske operacije, igra ima sustav klasa koji dodatno definira prednosti i sposobnosti likova na bojnom polju. Ključni likovi iz serijala, uključujući Venom Snake i Ocelot, će također nastupiti u ovoj isčekivanoj multiplayer značajki.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata (do max. 48 sati) od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke