Akcija!

Metro Exodus

Playstation 4


449,00 Kn 419,00 Kn

Na stanju

SKU: ME PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 7 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Četvrt stoljeća nakon što je nuklearni rat opustošio zemlju, nekoliko tisuća preživjelih još se uvijek drži u životu pod ruševinama Moskve, u tunelima Metro-a. Borili su se protiv otrovnih elemenata, mutiranih zvijeri i paranormalnih užasa, te pretrpjeli kaos građanskog rata. Ali sada, kao Artyom, morate pobjeći iz Metro-a i voditi skupinu Spartanskih Rangera na nevjerojatnu avanturu kroz post-apokaliptičnu Rusiju u potrazi za novim životom na Istoku.
Metro Exodus je epska, pričom-vođena pucačina iz prvog lica od 4A Games-a koja spaja smrtonosne borbe i stealth s istraživanjem i survival hororom, u jednom od najatraktivnijih svjetova ikada stvorenih. Istražite rusku divljinu na ogromnim, nelinearnim razinama i slijedite uzbudljivu priču koja se proteže cijelu godinu kroz proljeće, ljeto i jesen u dubine nuklearne zime.
Inspirirano romanima Dmitrija Glukhovskog, Metro Exodus nastavlja Artyomovu priču u najvećoj Metro avanturi do sada.

Glavne značajke:

 • Krenite na nevjerojatno putovanje – ukrcajte se u Auroru, snažno izmijenjenu parnu lokomotivu i pridružite se nekolicini preživjelih u potrazi za novim životom na Istoku
 • Iskusite Sandbox Survival – uzbudljiva priča povezuje klasični Metro gameplay s novim ogromnim, nelinearnim razinama
 • Prekrasan, ali neprijateljski svijet – otkrijte post-apokaliptičnu rusku divljinu, oživljenu uz zapanjujući dnevno-noćni ciklus i dinamično vrijeme
 • Smrtonosna borba i stealth – kreirajte i tragajte za predmetima na terenu kako bi prilagodili vaš arsenal izrađenog oružja, te se sukobite se ljudskim i mutantskim neprijateljima u uzbudljivoj taktičkoj borbi
 • Vaš izbor određuje sudbinu vaših suboraca – vaše odluke imaju posljedice u uzbudljivoj priči koja nudi veliku vrijednost ponovnog proigravanje priče
 • Vrhunac atmosfere i prožimanja – treperava svijeća u tami; otežan uzdah dok se vaša gas maska zamrzava; urlik mutanata na noćnom vjetru – Metro će vas uroniti i prestrašiti kao nijedna druga igra

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke