Akcija!

NBA 2K18

Nintendo Switch


199,00 Kn 149,00 Kn

Na stanju

SKU: NBA 2K18 NS Switch

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 25,00 kn.

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
  • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 7 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Vladajte kvartom
Izgradite svoju NBA karijeru, igrajte na igralištima u The Playground-a, pridružite se Pro-Am krugu ili istražite trgovine i lokacije u potpuno novim otvorenim četvrtima. S novim MyPLAYER nadogradnjama i sponzoriranjem, najveća postava likova do sada uključuje NBA igrače i još mnogo toga.

MyTEAM
Prikupljajte i natječite se s kartama igrača koje sadrže NBA legende prošlosti i sadašnjosti. Izgradite tim za potpuno novu Super Max sezonu ili kreirajte 5v5 turnire u novom Pack & Playoffs modu.

Elitni gameplay
Novi engine sustava pokreta odvodi kontrolu igrača na novu razinu realizma. Sada dribling i kretanje bez lopte više nisu potaknute animacijama. Ova revolucionarna tehnologija dinamički stvara animacije kako bi omogućila najbolji mogući doživljaj igranja. Sada ste vi u potpunoj kontroli.

Posebni gostujući komentatori
Najveći popis komentatora u sportskoj povijesti video igara postaje još veći. Legende Kobe Bryant i Kevin Garnett pridružuju se rotacijskoj osnovi kako bi pružili stručnost prijenosima utakmica.

Legendarni timovi
Najveći igrači u povijesti NBA-a iz svih 30 ekipa, zajedno po prvi put. Natječite se u Play Now, kako bi odlučili jednom zauvijek, koji velikani klubova vladaju vrhom.

Potrebno preuzimanje sadržaja sa interneta i microSD kartica (minimalno 32 GB preporučeno)

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke