Akcija!

Need for Speed Payback

Playstation 4


249,00 kn 199,00 kn

Na stanju

SKU: NFS P PS4

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 25,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 7 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

U radnji postavljenoj u svijetu podzemlja Fortune Valley-a, vaša ekipa i vi se ponovno okupljate u potrazi za osvetom protiv The House-a, zloaglasnog kartela koji upravlja gradskim kockarnicama, kriminalcima i policajcima. U ovom korumpiranom kockarskom raju ulozi su visoki i The House uvijek pobjeđuje. Igrajte razne izazove i događaje kao Tyler – The Racer; Mac – The Showman i Jess – The Wheelman. Svaki vozač mora izvršavati utrke, misije i izazove kako bi stekao poštovanje podzemlja, te se natjecao se u finalnoj utrci i konačno eliminirao The House.
Vaš automobil je u središtu svega što radite. Kreirajte jedinstvene automobile sa dubljim performansama i vizualnim prilagodbama nego ikad prije. Gurajte ih do granica kako jedva izbjegnete policiju u epskim potjerama. Suočite se s ostalim natjecateljima na ili izvan ceste kroz kanjone, pustinje, planine i grad. Povećajte ulog tako da stavite dodatnu in-game valutu na događaje, izazove i misije kako biste povećali dobitke ili riskirali izgubiti sve. Za ultimativna prava hvalisanja, spojite se putem Autolog preporuka i natječite se s prijateljima, te po prvi put s potencijalnim konkurentima. Vaš će se Leaderboard popuniti s drugim igračima slične razine vještina, kako biste vidjeli kako ste rangirani u odnosu na ostatak svijeta.

Glavne značajke:

 • Od otpada do Stock auta, pa do Super auta – Beskrajno poboljšavajte svoje performanse kroz svaku od pet različitih klasa automobila (Race, Drift, Off-Road, Drag i Runner) kako biste stekli prednost na natjecanju u bilo kojoj utrci, misiji ili izazovu. Pronađite napuštena vozila razasuta širom svijeta kako biste izgradili savršeni automobil od temelja. Prikupite, osvojite ili kupiti najnovije dijelove za automobile i kreirajte niz savršenih automobila.
 • Proživite akcijsko vozačku fantaziju – Igrajte kroz eksplozivnu avanturu kao tri različita lika koja su povezana zajedničkim ciljem: osveta pod svaku cijenu. Tyler, Mac i Jess su se udružili kako bi se osvetili i ušli u finalnu utrku i eliminirali The House. Borbite se s policijom sa sve većim intenzitetom, utrkujte se protiv konkurenata diljem grada i vozite na i izvan ceste kroz planine, kanjone i pustinju.
 • Natjecanje s visokim ulozima – Krenite u pobjednički niz i osvojite velike nagrade kroz “risk vs reward” igru. Povratak intenzivnih policijskih potjera znači da ulozi nikada nisu bili veći. Postavite svoju reputaciju na liniju i izazovite svoje prijatelje ili potencijalne konkurente putem Autolog  preporuka kroz događaje kampanje ili se suočite u klasičnim online leaderboards.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke