Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom

Playstation 4


149,00 kn (~19,80 €)

Dostupno odmah

SKU: NNK2 RK PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Zakoračite ponovno u lijepi Ni No Kuni svijet i doživite priču u novoj RPG avanturi. LEVEL-5 se ujedinio s Yoshiyuki Momosom na dizajnu likova i glazbi koju je stvorio Joe Hisaishi u produkciji nove Ni no Kuni priče.

Glavne značajke:

 • All-Star produkcija – neodoljiva kombinacija majstorstva LEVEL-a 5 u RPG žanru, vrhunske glazbe koju je komponirao poznati Joe Hisaishi te fantastičan dizajn likova od strane Yoshiyuki Momose
 • Zanosna priča – Šarmantna i tragična priča se razvija kako Evan, dječak princ, uči što to znači biti vođa i kako izgraditi kraljevstvo
 • RPG majstorstvo – Novi i tradicionalni elementi RPG-a su stručno kreirani i dizajnirani s desetcima lokacija za istraživanje, stotine stvorenja s kojima se možete boriti, te bogatstvo zadataka i tajni koje ćete moći otkriti tijekom cijelog putovanja.
 • Novi svijet – Zadivljujući vizualni sadržaji ponovno stvaraju svijet Ni Ni Kuni i uranjaju igrače u nevjerojatno žive, animirane zemlje ispunjene novom postavom divnih likova koji će se susresti
 • Dinamične borbe – Borite se protiv žestokih neprijatelja koristeći uzbudljivi borbeni sustav u stvarnom vremenu

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke