Akcija!

Nintendo Switch Lite – Hyrule edition

Nintendo Switch GTIN: 5949106280655


279,99 

Datum izlaska: 26.9.2024.

Dostupno za prednarudžbu

SKU: NSL-HE-CM
Promotivna ponuda traje do: 25.9.2024.

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Zlatno obojeni Nintendo Switch™ Lite Hyrule Edition ukrašen je Hylian grbom i inspiriran je igrama iz serijala The Legend of Zelda. Igrači mogu uživati u širokom izboru klasičnih igara iz serijala The Legend of Zelda sa NES-a, Super NES-a, Game Boya, Nintendo 64 i Game Boy Advance-a uz uključeni kod za 12-mjesečnu (365-dnevnu) pretplatu na Nintendo Switch Online + Expansion Pack.*

Što je u kutiji:

 • Nintendo Switch Lite konzola** (poseban dizajn)
 • Nintendo Switch AC adapter
 • Nintendo Switch Online + Expansion Pack Individualni 12-mjesečni (365-dnevni) članski kod za preuzimanje*
 • **32 GB ukupne sistemske memorije, od čega je dio rezerviran za sistemske podatke.

* Vrijedi do 31.12.2027. Razdoblje valjanosti počinje odmah s otkupom ili će se dodati svakom postojećem pojedinačnom članstvu u Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Ne možete iskoristiti ovaj kod ako već imate obiteljsko članstvo za Nintendo Switch Online ili Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Iskorištavanjem ovog koda, vaše članstvo u Nintendo Switch Online + Expansion Pack bit će postavljeno za automatsku obnovu i automatski će se obnoviti dva dana prije kraja svakog sljedećeg razdoblja. Automatsku obnovu možete prekinuti u bilo kojem trenutku u postavkama vašeg Nintendo računa i nastaviti koristiti članstvo do kraja tekućeg razdoblja. U svakom slučaju cijena automatske obnove bit će odbijena od vaših sredstava Nintendo eShopa. Ako nemate dovoljno sredstava za Nintendo eShop, cijena će biti naplaćena s vaše kreditne kartice ili PayPal računa registriranog na vašem Nintendo računu i postavljenog kao način plaćanja za automatsku obnovu. Imajte na umu da ne možete promijeniti postavku zemlje/regije za svoj Nintendo račun ako je omogućena automatska obnova.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke