Akcija!

Nintendo Switch Lite žuti (yellow)

Nintendo Switch


2.149,00 kn 1.999,00 kn

Na stanju

SKU: NSL Y

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
  • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 8 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Nintendo predstavlja Nintendo Switch Lite, konzolu dizajniranu posebno za igranje Nintendo Switch igara u ručnom načinu rada.
Nintendo Switch Lite ima integrirane kontrole (kontroleri su neodvojivi) te je manji od postojeće verzije konzole Nintendo Switch izašle 2017.g. Nema postolje (nožicu) za tabletop način igranja, te kao konzola namijenjena isključivo ručnom načinu igranja, ne podržava izlaz na televiziju. Iz tog razloga ne dolazi s postoljem za punjenje, niti HDMI kabelom, a sama konzola nema IR kameru za prepoznavanje pokreta i ne pruža funkciju trešnje pri igranju.

Nova konzola može pokretati sve igre iz široke biblioteke Nintendo Switch koje podržavaju ručni način rada, iako će neke igre imati ograničenja. Pozadina pakiranja igara i informacije o proizvodima navedeni na službenoj web-stranici Nintendo www.nintendo.co.uk, nudi informacije o tome koje su značajke zadržane te koji su načini kompatibilni s određenim igrama.
Vlasnici konzola Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite se mogu okupiti kako bi zajedno uživali u mnogo brojnim kompatibilnim (multiplayer) naslovima poput Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Smash Bros Ultimate ili Super Mario Maker 2, zajedno putem Nintendo Switch Online servisa* ili lokalno u bežičnom multiplayeru. (*Internet veza je potrebna tijekom online igranja.)

Za korištenje online usluge, morate stvoriti Nintendo Account i prihvatiti povezani ugovor. Primjenjuju se Nintendova pravila o privatnosti računa. Neke mrežne usluge možda nisu dostupne u svim zemljama. Za igranje na mreži potrebno je imati plaćeno članstvo Nintendo Switch Online Membership.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke