Akcija!

Paper Mario: The Origami King

Nintendo Switch


369,00 kn

Na stanju

SKU: PM TOK NS Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 30,00 kn.

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500,00 kn
  • Isporuka 24-48h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 10 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Jeste li spremni deseterostruko povećati zabavu? Ako jeste, stigla je posebna pozivnica u živopisni, papirnati svijet.
Pridružite se princezi Peach, Mariu i Luigiju sudjelujući na kraljevskom festivalu origamija, jer Paper Mario: King Origami stiže ekskluzivno na Nintendo Switch.
No, u ovim svečanostima postoji jedna mala izbočina: princeza Peach djeluje pomalo čudno u posljednje vrijeme. Mariu je na raspolaganju niz novih alata koji će mu pomoći.

Nova sposobnost pod nazivom 1000-Fold Arms omogućava igračima da komuniciraju s krajolikom istezavši se i izvlačeći, ljušteći i otkrivajući nove papirnate lokacije, pomažući vam u rješavanju zagonetki i otkrivanju neočekivanih iznenađenja. Uz put, igrači će pribaviti pomoć starih i novih saveznika, poput vrlo dobronamjerne sestre zlog kralja Olly, Olivije, kao i niza neočekivanih saveznika. Čak se i sam Bowser još nije pridružio ćudljivosti kralja Ollyja, a Mario će prihvatiti svu pomoć koju može naći raširenih ruku!

Paper Mario: Origami King predstavlja novi borbeni sustav temeljen na prstenu koji omogućava igračima da usavrše svoje vještine u rješavanju slagalica kako bi se postavili u red raštrkane neprijatelje i nanijeli im štetu. Iako su neprijatelji napravljeni od papira, ove dinamične, okretne bitke daleko su od statičnih. Trebat će vam oštar um da stanete na kraj lukavim neprijateljima. Sa svijetom bogatim detaljima kojeg ćete istraživati, mini-igrama i raznim događajima izvan zidina te bezbrojnim misterijama koje čekaju da se riješe, sljedeća radosna Mariova avantura na Nintendo Switchu spremna je pružiti ogromne količine zabave za sve.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke