PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG)

Playstation 4


249,00 Kn

Na stanju

SKU: PUBG PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 7 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Spustite se padobranom na opasno bojno polje dok vas štiti samo vlastita pamet, a zatim otimajte predmete i nadmudrujte neprijatelja u surovom načinu igranja battle royale. Izgradite vrhunskog vojnika od nule i stavite svoju umješnost na kušnju protiv čak do 99 drugih igrača na tri jedinstvene mape.

Što je PlayerUnknown’s Battlegrounds?
PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) mrežna je akcijska pucačina za više igrača koja podržava čak do 100 igrača u intenzivnoj borbi na život i smrt jedan protiv drugoga, sve do zadnjeg preostalog igrača.
Uživajte u raznim načinima igranja, uključujući War Mode koji vam omogućuje da se ponovno pojavite i prikupljate bodove za pobjedu ili pak vježbate svoju tehniku u samostalnom načinu igranja Shooting Range za početnike.
Samo jedan život. Samo jedan hitac za pobjedu po borbi. Napravite kaos sami ili krenite u izazov u odredu do najviše četiri igrača kako biste povećali šanse za preživljavanje – i slavu.

Napomena: PlayerUnknown’s Battlegrounds PS4 je online multiplayer igra, te je za njezino igranje potrebna PlayStation Plus pretplata.

Glavne značajke:

 • Istražite tri mape – Zađite u vlažne džungle ili na opasna okupirana otočja i iskoristite njihove posebne značajke u svoju korist.
 • Intenzivna borba – Ugrabite najbolje oružje koje možete pronaći u impresivnoj ponudi snajperskih pušaka, pištolja, pa čak i kuhinjskih tava 🙂
 • Igrajte sa stilom – Prilagodite svoj lik i oružja kako bi se isticali u gomili ili se prilagodite okolini kako biste ostali skriveni… 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke