Akcija!

Pokemon Let’s Go Pikachu

Nintendo Switch


499,00 kn 419,00 kn

Na stanju

SKU: Pokemon LGP NS Switch

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 8 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Vrhunske cijene

Opis

Odvedite vaše Pokémone na putovanje do Kanto regije s vašim vjernim partnerom, Pikachuom, kako biste postali vrhunski Pokémon trener dok se borite s drugim trenerima.
Koristite pokret za bacanje kako biste uhvatili Pokémona u divljini s Joy-Con kontrolerom ili Poké Ball Plus dodatkom, koji će zasvijetliti, vibrirati i stvarati zvukove kako bi oživjeli vašu avanturu. Podijelite svoju avanturu s obitelji ili prijateljima u akciji za 2 igrača pomoću drugog Joy-Con-a ili Poké Ball Plus-a (prodaje se zasebno). Možete se čak povezati s Pokémon GO aplikacijom* pomoću kompatibilnog smartphone-a kako biste prenjeli Pokémone koje ste izvorno otkrili u Kanto regiji!
Istražite raznoliku i živopisnu regiju Kanto! Divlji Pokémon u pravoj veličini lutaju u igri pa ih uhvatite kao pravi Pokemon trener pomoću pokreta, tajminga i dobro postavljene Poké lopte. Pođite na šetnju sa svojim omiljenim Pokémonom u Poké Ball Plus-u! Povežite svoju igru ​​izravno s Pokémonom GO* aplikacijom da biste preuzeli Pokémone iz Kanto regije.

Glavne značajke:

 • Postanite vrhunski Pokémon trener na avanturi s Pikachuom!
 • Susrečite Pokémone u Kanto regiji
 • Igrajte cijelu igru ​​s jednim Joy-Con kontrolerom ili koristite Poké Ball Plus dodatak, koji će zasvijetliti, vibrirati i proizvoditi zvukove kako bioživjeli vašu avanturu
 • Odvedite Pokémon u šetnju sa Poké Ball Plus
 • Igrajte Pokémon avanturu zajedno u bilo kojem trenutku, bilo gdje na jednom sustavu, pomoću drugog Joy-Con kontrolera ili Poké Ball Plus dodatka (prodaje se zasebno) kako biste uhvatili i borili se zajedno s drugim igračem!
 • Koristite Poké Ball Plus da biste se povezali s Pokémon GO aplikacijom na kompatibilnim pametnim telefonima, da biste uhvatili Pokemone Kanto regije
 • Spojite Poké Ball Plus na Pokémon GO aplikaciju da uhvatite Pokémone u stvarnom svijetu i skupite predmete iz Poké Stop-sa bez gledanja zaslona vašeg pametnog telefona

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke