Akcija!

Pokemon Sword

Nintendo Switch


499,00 kn 389,00 kn

Na stanju

SKU: PSW Switch PSS

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe do 13h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 9 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Započnite svoju avanturu kao trener Pokemona odabirom jednog od tri nova Pokémon partnera: Grookey, Scorbunny ili Sobble. Zatim krenite na put u novu Galar regiju, gdje ćete izazvati ​​pripadnike Team Yell koji stvaraju probleme, dok razotkrivate misteriju iza legendarnog Pokémona Zacian i Zamazenta! Istražite Wild Area, ogromni prostor zemlje na kojem igrači mogu slobodno upravljati kamerom. Ujedinite se s još troje igrača lokalno ili online u multiplayer co-op u kojem će se igrači suočiti s gigantskim i super jakim Pokémonom poznatim kao Dynamax Pokémon.
Određeni Pokémon se može čak i Gigantamaxati te steći novi izgled i moćan set G-Max poteza. No tu je više od toga da budeš prvak i usavršiš svoje borbene vještine: možeš odabrati vlastitu odjeću i novu frizuru tijekom posjeta trgovinama u gradu, tako da možeš biti trener kakav želiš biti. Tijekom putovanja, naići ćete na novootkrivene Pokémone, kao i na poznate koji će u svojim novim Galarian oblicima izgledati malo drugačije! Još jedan način da unaprijedite svoje Pokémone, dodijelite im Poké Poslove da ih izvrše, a za zabavu se čak možete igrati sa svojim Pokémonom u Pokémon kampu!

Glavne značajke:

 • Uhvatite, borite se i mjenjajte Pokéme u novoj avanturi u Galar regiji
 • Odaberite između tri nova Pokémon partnera i naiđite na nikad viđene Pokémone
 • Otkrijte misteriju iza legendarnog Pokémona Zaciana i Zamazenta
 • Igrači mogu kontrolirati kameru u golemom Wild Area
 • Udružite se s ostalim trenerima za sudjelovanje u Max Raid Battles
 • Borite se s divljim Dynamax Pokémonom u Max Raid bitkama i pokušajte ih uhvatiti

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata (do max. 48 sati) od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke