Pokemon Violet + DLC

Nintendo Switch GTIN: 045496511098


85,50 

Dostupno odmah

SKU: PV+DLC NSW

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Novi Pokémoni za otkrivanje – Naučite nove pojedinosti o Sprigatito-u, Fuecoco-u i Quaxlyju — tri Pokémona među kojima ćete odabrati svog prvog partnera — zajedno s drugim divnim novim Pokémonima, uključujući legendarne Pokémone Koraidon i Miraidon!

Svijet Pokémona je evoluirao – Pokémon Scarlet i Pokémon Violet nude iskustvo otvorenog svijeta koje samo serija Pokémon može pružiti – dobrodošlicu čak i početnicima u seriji.​

Možete doživjeti novi stil avanture, sa svijetom koji slobodno možete istraživati ​​u slobodno vrijeme, a ne redoslijedom koji diktira priča. Vi ćete, naravno, putovati kako biste usavršili svoje vještine kao Pokémon trener, ali čeka vas još mnogo otkrića i priča. Upoznajte razne ljude i Pokémone i pustolovite se u svijetu Pokémona na način na koji želite.

Dublje iskustvo s igranjem za više igrača – Pokémon Scarlet i Pokémon Violet omogućuju igranje za više igrača s do četiri igrača.​ Zajedno sa glavnim elementima serije, kao što su trgovina i borba s Pokémonima, moći ćete istraživati ​​različite lokacije u regiji u ovim igrama s drugim igračima. Možete otkriti nove Pokémone i istražiti nepoznata područja sa svojim prijateljima i obitelji, otvarajući vrata pustolovini koja je dragocjenija i zabavnija nego ikad!

Upoznajte likove – Kao jedan od glavnih likova, krenut ćete u svoju avanturu. Vaša odjeća će se razlikovati ovisno o tome igrate li Pokémon Scarlet ili Pokémon Violet. Tko zna kakva vas priča čeka? Po prvi put u seriji, jedan od dva različita profesora pojavit će se u vašoj igri, ovisno o verziji koju odaberete.

Igra sadrži The Hidden Treasure of Area Zero DLC

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke