Akcija!

Potionomics: Masterwork Edition


35,99 

Datum izlaska: 31.10.2024.

SKU: PME-XB-CM
Promotivna ponuda traje do: 31.10.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Dobrodošli na Raftu, fantastičan otok koji vrvi šarenim mnoštvom avanturista i moćnom magijom. Nakon prerane smrti svog ujaka, siromašna vještica po imenu Sylvia nađe se nasljednicom trgovine napicima – i golemog duga. Iako je Sylvia tek novakinja, na njoj je da izgradi posao i spasi se. Srećom, neće morati sama. Uz pomoć nekih novih prijatelja, Sylvia će usavršiti svoje pregovaračke vještine, nadmašiti svoje najspretnije konkurente i učiniti svoju trgovinu odredištem za napitke broj jedan u Rafti. Sve je u svladavanju finih točaka Potionomics!

Nagrađivani Sim čarobne trgovine dolazi na platforme konzola s nizom potpuno novih značajki. Po prvi put, Potionomics: Masterwork Edition testirat će poduzetničke sposobnosti potencijalnih vještica na Nintendo Switchu, PlayStationu 5 i Xbox Series X|S, dodajući glasovni prijenos, Endless Mode, ‘Cosy’ i ‘Capitalism’ razine težine, i dodatne jezike.

Umjetnost Potionomics počinje usavršavanjem vašeg zanata za kuhanje napitaka i sastavljanjem vašeg špila karata za cjenkanje koje će vam pomoći da najbolje iskoristite svaku prodaju. Kako biste uspjeli u živahnoj Raftinoj ekonomiji morat ćete upoznati živopisne stanovnike koji će vam pomoći prikupiti nove recepte, elitne sastojke, pa čak i potpuno nove karte za vaš špil. Bilo da vam je prvi dan na poslu ili ste prodavač čarobnjaka, magija kapitalizma nikad nije bila življa nego u Potionomics: Masterwork Edition.

GLAVNE ZNAČAJKE

Kotač i dogovor
Pregovori mogu biti napeti kada je svaki novčić bitan, ali s lakoćom ćete se nositi sa Sylvijinim stresom ako dobro odigrate svoje karte. Razvijte prijateljstva s avanturistima i drugim trgovcima na Rafti kako biste naučili još naprednije taktike pregovaranja.

Recept za uspjeh
Odaberite najbolje sastojke kako biste čak i osnovne napitke učinili izvanrednim, usavršavajući okus i aromu kako biste zadovoljili svoje najizbirljivije kupce. Ali oprez — ako ne budete pažljivi, dobit ćete prilično loše rezultate!

Fantastični prijatelji i neprijatelji
Rafta, dom nekih od najmoćnijih magija na svijetu, prepuna je velikih RPG osobnosti, od kojih svaka traži korak naprijed u svojim avanturama. Sprijateljite se i regrutirajte ih da vam pomognu u podizanju vlastite igre napitaka, ali ne očekujte da će svi biti prijateljski raspoloženi…

Vaša trgovina, vaša pravila
Učinite svoju trgovinu stvarno popularnom s prilagodljivim dekorom. Bodovi za stil nisu jedina prednost; uređenje vaše trgovine kako treba može poboljšati vaše cijene, napraviti kvalitetnije napitke i više!

Izlazak igre je planiran na jesen 2024.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke