Pro Evolution Soccer 2019

Playstation 4


249,00 Kn

Na stanju

SKU: PES 2019 PS4

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
  • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 7 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Autentične lige

Ove godine PES 2019 donosi 7 novih liga, obilje novih partnerstava i stadiona. Nova globalna inicijativa za licenciranje vidjet će lige iz zemalja poput Belgije, Škotske, Danske, Švicarske, Rusije, Portugala i Argentine uz rusku ligu ekskluzivno samo u PES-u! PES 2019 također donosi i mnoge stadione od samog izlaska igre, uključujući i Barcelonin Camp Nou i Palmeirasov Allianz Park. Osim toga, nakon izlaska biti će dodani i novi klubovi partnera te njihovi stadioni.

Novi MyClub

Kupite snažne igrače, igrajte kooperativno ili se suočite sa svojim suparnicima i natječite se u PES Ligi. Igrači s Visokim Performansama bit će uvedeni u igru ​​s poboljšanim statistikama i mogućim novim vještinama na ograničeno razdoblje. Ojačajte svoju momčad posebnim verzijama vaših omiljenih igrača ili se upoznajte s novim igračima koji imaju dobre performanse. Tjedne utakmice PES Lige su nova značajka za myClub-u! Natječite se protiv ostalih igrača unutar svoje grupe, s dobrom ravnotežom suparnika. “Legend Players” poput Beckhama, Maradone, Cruyffa, Nedvěda, Gullita, Maldinija i Kahna pojavit će se u PES-u 2019. Nove legende također će se biti predstavljene kasnije.

Čarobni trenutci

Drama igre, još vidljivija i jasno prikazana kroz mnoge različite stilove igranja, uvođenje 11 novih osobnih vještina koje će vam pomoći poboljšati jedinstvenost igrača, uključujući rubni okret, dodavanje bez gledanja, kontrolu petlje, spuštajući i uzdižući udarac. Individualnost igrača je također podignuta na novu razinu, gdje su vještine i snage više istaknute u kontaktu i kretanju tijekom igranja. Uvedene su nove mehanike udaraca s jedinstvenim raznovrsnim animacijama. Značajna novina je vidljivi zamor, što predstavlja preoblikovan i rebalansiran sustav izdržljivosti. Brze zamjene će biti dostupne kada lopta ode izvan igre. Nema potrebe prekinuti igru tijekom napete utakmice!

Prelijepa igra

PES 2019 pruža 4K HDR podršku na svim sposobnim platformama. Iskusite realistične vizuale PES-a 2019 s više jasnoće i realističnog raspona boja. Igrin novi softver korišten je za preradu rasvjete, kako prirodne tako i stadionske. Tribine i tereni će blisko replicirati svoje prave inačice, ovisno o dobu dana, dajući realniji izgled i dojam PES-u 2019. Dodani su vremenski efekti snijega. Ne samo da će se snijeg pojaviti u igri, već će utjecati na igrivost. Morati ćete planirati svoju strategiju i donositi ključne odluke bazirane na vremenskim prilikama.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke