PlayStation Plus pretplata 90 dana HR

Playstation


179,00 kn (~23,79 €)

Dostupno odmah

SKU: PS+ 90

Zasebno naručene Vouchere isporučujemo isključivo u obliku kôda na e-mail kupca, a kao način plaćanja je jedino dostupna Uplata na transakcijski račun. U slučaju da Voucher naručujete sa drugim artiklima, tada je moguća fizička isporuka i plaćanje pouzećem ako tako odaberete.

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

PlayStation Plus je PlayStation Network usluga koji vam daje pristup cijelom nizu nevjerojatnih mogućnosti. Od nezaboravnih igara, do ekskluzivnih probnih perioda za igre, pohrane save file-ova na PSN cloudu, te tema i avatara. PlayStation Plus je usluga članstva koja će vaš doživljaj igre odvesti na sljedeću razinu. Svakog mjeseca PS Plus članovi dobivaju pristup usluzi Instant Game Collection – kolekciji najbolje ocijenjenih blockbuster i inovativnih Indie igara, koje mogu preuzeti izravno na hard disk svojih konzola. PlayStation Plus vam pruža ekskluzivan pristup raznolikoj paleti online igara za više igrača, prilagođenima najrazličitijim ukusima. Igrajte i čavrljajte s prijateljima i zajednicom igrača iz cijelog svijeta s kojima dijelite ljubav prema istim igrama.

Jedno članstvo omogućava pristup PlayStation Plus-u na PlayStation®4 i PlayStation®5 sustavima.

Glavne značajke:

 • PS4/PS5 Online Multiplayer – PS Plus članstvo vam omogućuje da igrate online sa vašim prijateljima i izazovite cijeli svijet s pristupom online multiplayeru na svojoj PS4/PS5 konzoli.
 • Instant Game Collection – preuzmi mjesečno 2 igre za download preko svoje PS4/PS5 konzole bez ikakvih dodatnih troškova*
 • Popusti i pokloni – iskoristi popuste na igre i dodatke na PlayStation Store-u
 • Ekskluzivni pristup – budite među prvima u redu da isprobate novi demo i javni/zatvoreni beta pristup.
 • Online pohrana – napravite sigurnosnu kopiju svojih pohranjenih igara, te nastavite sa svojom igrom tamo gdje ste stali (čak i ako ste kod prijatelja i igrate na njihovom PS4/PS5 sustavu)
 • Jedana pretplata – iskoristite sve izvanredne pogodnosti servisa PlayStation Plus na svom PS4/PS5 sustavu – sve u sklopu jednog članstva.

*Mjesečne igre za download uključuju po dvije za PlayStation 4 i PlayStation 5 konzolu. Igre su dostupne samo tijekom trajanja pretplate. Nakon isteka trajanja pretplate potrebno je obnoviti PS Plus pretplatu kako bi dobili pristup pohranjenim igrama i sadržaju.

Napomena:

 • Uplata je moguća samo sa hrvatskih transakcijskih računa!
 • PS Store i PS Plus voucher kôdovi vrijede samo za hrvatske PSN korisničke račune!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke